Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Λονδίνο: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Λονδίνο: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης Λονδίνο: Στο Λονδίνο μεταβαίνει απόψε ο πρωθυπουργός ώστε να λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.

Μητσοτάκης ΛονδίνοΣτην πόλη του Λονδίνου με αφορμή τη συμμετοχή του την Τρίτη και την Τετάρτη στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας, μεταβαίνει απόψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί θα έχει συναντήσεις με ξένους επενδυτές ενώ παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, στο γεύμα που θα συνφάγει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα παρευρεθούν, μεταξύ άλλων, οι ηγέτες της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Λιθουανίας αλλά πιθανότατα όχι ο Ταγίπ Ερντογάν. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός βρισκόταν από χθες στη Μαδρίτη στο πλαίσιο της διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή και μάλιστα ήταν προσκεκλημένος του Πέδρο Σάντσεθ στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στο Λονδίνο την Τρίτη, αυτό έχει ως εξής:

Πιο συγκεκριμένα στις 12.00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με διεθνείς επενδυτές. Στις 19.15 ώρα Ελλάδας ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ στις 21.30 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα παρακαθίσουν σε δείπνο στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street) που παραθέτει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις