Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέδριο ΝΔ – τρέξιμο: Το… έβαλαν στα πόδια νυχτιάτικα τα στελέχη (pics – vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΝΔ – τρέξιμο: Το… έβαλαν στα πόδια νυχτιάτικα τα στελέχη (pics – vid)

Συνέδριο ΝΔ - τρέξιμο: Πάνω από 400 νεοδημοκράτες με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει την εκκίνηση.

Συνέδριο ΝΔ – τρέξιμο: Νυχτερινός αγώνας δρόμου 4 χλμ., με ένα σημαντικό μήνυμα, έγινε στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ. Στόχος του αγώνα δρόμου είναι η ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η εκκίνηση δόθηκε μετά το πέρας των εργασιών της δεύτερης ημέρας του Συνεδρίου της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην εκκίνηση. Εκεί, ο πρωθυπουργός βράβευσε τους Έλληνες νικητές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, την Ελευθερία Πετρουλάκη και τον Κώστα Γκελαούζο. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους στον αγώνα τα τρία μέλη της θρυλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004, τους Αγγελο Μπασινά, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα.

Το ευχαριστώ του Μητσοτάκη

Λίγο πριν δώσει την εκκίνηση του αγώνα, στο περιθώριο του Συνεδρίου της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στο σκοπό αυτής της πρωτοβουλίας:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και την ευαισθητοποίηση σας απέναντι σε ένα φαινόμενο που είναι πολύ πιο διαδεδομένο από όσο νομίζουμε. Χαίρομαι που είστε όλες και όλοι εδώ και θέλουμε να δείξουμε ότι η ΝΔ πέρα από τα μεγάλα πολιτικά θέματα, ανοίγει τη βεντάλια των θεμάτων της και υποστηρίζει ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας. Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους συμμετέχουν», είπε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις