Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέδριο ΝΔ 2019 Μητσοτάκης: Το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΝΔ 2019 Μητσοτάκης: Το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση

Συνέδριο ΝΔ 2019 Μητσοτάκης: Το μικρό κορίτσι, που είναι κόρη συνέδρου της ΝΔ, ανέβηκε στο βήμα κατά τη διάρκεια των ομιλιών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να τη φωνάζουν κοντά τους.

Συνέδριο ΝΔ 2019 Μητσοτάκης: Η μικρή Αγνή ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε σήμερα κατά τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Η χαριτωμένη μικρούλα, κόρη συνέδρου, με περίσσιο θάρρος, ανέβηκε στο βήμα των ομιλιών και έκλεψε τα βλέμματα όταν βρέθηκε κοντά στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την αγκάλιασε και άρχισε να της μιλά, με την Αγνή να δείχνει ότι απολαμβάνει τη συζήτηση. Το τι έλεγαν βέβαια, είναι… δικό τους μυστικό.

Αρχικά ο πρωθυπουργός την φωνάζει κοντά του και της μιλά, αλλά εκείνη φεύγει και… μετανιωμένη μάλλον ξαναγυρίζει. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την παίρνει στην αγκαλιά του και ο Σταύρος Καλαφάτης που βρίσκεται δίπλα καταλαβαίνει τι είναι αυτό που η μικρή Αγνή ζητά επίμονα. Η Αγνή ήθελε την διαπίστευση του συνεδρίου. Παίρνει λοιπόν την κάρτα του και φύγει τρέχοντας!Η μικρή κυκλοφορούσε στο χώρο του συνεδρίου με την κάρτα του κ.Καλαφάτη με τους συνέδρους να τον ρωτούν αν πρόκειται για την κόρη του. Προς μεγάλη σύμπτωση πάντως η μαμά της μικρής είναι από τη Θεσσαλονίκη, ψηφοφόρος δηλαδή του κ.Καλαφάτη!

Φωτογραφίες
Συνέδριο ΝΔ 2019: Ζωντανά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις