Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίθεση στο σπίτι Χρυσοχοΐδη: Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στο σπίτι Χρυσοχοΐδη: Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια

Επίθεση στο σπίτι Χρυσοχοΐδη: Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές.

Επίθεση στο σπίτι Χρυσοχοΐδη: Διαμαρτυρία υπέρ των καταλήψεων έκαναν περίπου 50 άτομα έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ομάδα αυτή έφτασε έξω από το σπίτι του κ. Χρυσοχοΐδη στην Καλλιθέα. Εκεί, φώναξαν συνθήματα υπέρ των καταλήψεων και για τα Εξάρχεια. Επιπλέον, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν φέιγ βολάν, για την κατάληψη «Βανκούβερ», μία από αυτές που έχουν εκκενωθεί το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που κάνει η αστυνομία.

Στη συνέχεια, η ομάδα των περίπου 50 ατόμων αποχώρησε από το σημείο, έξω από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χωρίς να προκληθεί ένταση. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στις 20 Νοεμβρίου είχε δώσει τελεσίγραφο 15 ημερών για την εκκένωση των καταλήψεων.

Επίθεση στον σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη: Οι έρευνες προσανατολίζονται στο κομμάτι της αθλητικής βίας

Το υλικό από τις κάμερες και το γκλομπ που άφησε στο πάρκινγκ του μετρό Χαλανδρίου ο θηριώδης άνδρας που, το βράδυ της Τετάρτης, επιτέθηκε στον σύμβουλο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Αναστασάκο έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να ριχτεί φως στην περίεργη υπόθεση.

Ο σύμβουλος του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πρώην διευθύνων σύμβουλος της AGB, ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή για την αθλητική βία, δέχτηκε την επίθεση το βράδυ της Τετάρτης, την στιγμή που πλησίαζε το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στο μετρό Χαλανδρίου. Ο θηριώδης άνδρας που, προφανώς, τον παρακολουθούσε, του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με ένα γκλομπ και, όταν ο σύμβουλος του υπουργού έβαλε την τσάντα του μπροστά, για να προφυλαχθεί, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά στα δάχτυλα των χεριών.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Αναστασάκος αμύνθηκε, ανταπέδωσε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή, αφήνοντας μάλιστα το γκλομπ στο σημείο. Το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση του γκλομπ, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη. Οι έρευνες των Αρχών προσανατολίζονται στο κομμάτι της αθλητικής βίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις