Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαλβάη 5-0 τρέιλερ: Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο με την πρώτη του ταινία
LIFESTYLE

Χαλβάη 5-0 τρέιλερ: Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο με την πρώτη του ταινία

Χαλβάη 5-0 τρέιλερ: Στις 30 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η πρώτη ταινία του Μάρκου Σεφερλή, «Χαλβάη 5-0».

Χαλβάη 5-0 τρέιλερ: Σε δύο μήνες από σήμερα θα αρχίζει να προβάλλεται στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρκου Σεφερλή, «Χαλβάη 5-0». Ο αγαπημένος κωμικός, στην πρώτη του ταινία, μας φέρνει μια κωμωδία καταστάσεων και ανατροπών όπως φαίνεται και από τις πρώτες σκηνές του trailer που κυκλοφόρησε, με την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιανουαρίου.

Στα της υπόθεσης, ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. Πέντε ύποπτοι, μηδέν αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο; Στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή συμπρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και άλλοι. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει φυσικά ο Μάρκος Σεφερλής. Τη σκηνοθεσία της κωμωδίας έχει αναλάβει ο Μάνος Καμπίτης. Η πρεμιέρα αναμένεται πώς και πώς από τους fans του πετυχημένου κωμικού. Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις