Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παιδόφιλος πρώην στέλεχος Ολυμπιακής: Συνελήφθη 80χρονος στις Φιλιππίνες
ΕΛΛΑΔΑ

Παιδόφιλος πρώην στέλεχος Ολυμπιακής: Συνελήφθη 80χρονος στις Φιλιππίνες

Παιδόφιλος πρώην στέλεχος Ολυμπιακής: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 80χρονου Στέφανου Καρακατσάνη, πρώην στελέχους της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Παιδόφιλος πρώην στέλεχος Ολυμπιακής: Συνελήφθη στα 80 του χρόνια στις Φιλιππίνες για κακοποίηση ανηλίκου και traffiking, αδικήματα που προκαλούν οργή και αποτροπιασμό σε όλους. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν γνώριζε, είχε το 15χρονο κοριτσάκι στο σπίτι ως οικιακή βοηθό, κάτι που όπως λέει συνηθίζεται στην μακρινή χώρα της Ασίας. Πριν το δικαστήριο του περασμένου Ιουλίου κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 5000 δολαρίων, να επιστρέψει κρυφά στην Ελλάδα και να βρει καταφύγιο σε οίκο ευγηρίας. Τώρα, ζει ως καταζητούμενος στο γηροκομείο Αθηνών, ενώ το απίστευτο είναι πως παρά το ένταλμα σύλληψης και το κυνηγητό από τις αρχές, θέλει να επιστρέψει στις Φιλιππίνες.

Πρόκειται για μια άκρως περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστή τον 80χρονο Στέφανο Καρακατσάνη, πρώην στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο οποίος περιγράφει στο protothema την κινηματογραφική ζωή του και τη σύλληψη του στο σταθμό του Σεμπού.

Παιδόφιλος πρώην στέλεχος Ολυμπιακής: H σύλληψή του

“Πριν από 6 μήνες ενώ είχε φύγει η οικιακή βοηθός την οποία είχα στείλει και σε σχολείο και ουσιαστικά με κάρφωσε. Η κοπέλα που με κατηγορούν ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι μου με τον πατέρα της. Και μου είπε σε παρακαλώ επειδή δεν έχω λεφτά δώσε μου και 5000 πέσος, όσα πληρώνεις εκεί την οικιακή βοηθό. Ήταν μικρή αλλά την ηλικία δεν την ξέρεις. Και είναι και πολλές στο συγκρότημα που έμενα στην ίδια ηλικία και δούλευαν. Εσωτερικές. Η δική μου κοιμόταν χάμω σε μια γωνιά και ούτε κουβέντα. Και μου είπε ξαφνικά ότι ήθελε να φύγει. Την είχε φέρει ο πατέρας της, του έδωσα τα χρήματα, δεν μου είπε κανένας τίποτα, έμεινε δύο ημέρες μετά ήθελε να φύγει”, λέει.

“Την πάω στο σταθμό και μετά από έναν μήνα μου τηλεφωνούν και μου λένε να ξανάρθει επειδή είσαι καλός άνθρωπος και έχει ανάγκη από δουλειά. Και λέω ας έρθει και τότε ξεκίνησε όλη η περιπέτεια μου. Με συνέλαβαν στον σταθμό, δήθεν ότι την ακούμπησα ενώ δεν πήγα εγώ να πάρω την κοπέλα. Αυτοί την έφεραν. Την έφεραν εκείνοι και όταν της έπιασα το χέρι και τη είπα “καλώς την” με συνέλαβαν και για ημέρες ήμουν στα κρατητήρια χωρίς τα φάρμακα μου. Τα χρήματα που λένε ότι έδωσα ήταν γιατί η γυναίκα που την έφερε μου είπε “δώσε μας λεφτά για τα εισιτήρια μας και κάτι για να φάμε γιατί πεινάμε”.

Το ταξίδι στην Ελλάδα

Συνεχίζοντας αναφέρεται στο ταξίδι στην Ελλάδα και το ένταλμα σύλληψης το οποίο ενεργοποιήθηκε καθώς όπως αναφέρεται στο έγγραφο που έχει στη διάθεση του το ΘΕΜΑ, αναφέρει πως εγκατέλειψε τις Φιλιππίνες χωρίς να ειδοποιήσει και να παραστεί στο δικαστήριο. “Τελικά με άφησαν να έρθω στην Ελλάδα μέχρι το δικαστήριο με 5000 δολάρια εγγύηση και τώρα μαθαίνω ότι έχει βγει ένταλμα σύλληψής. Είμαι εδώ στο γηροκομείο. Αφού πρώτα πέρασα από 13 ιατρούς του δημοσίου. Κλαίω γιατί θέλω να πάω πίσω….”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις