Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ειρήνη Λύρη γάμος: Παντρεύτηκε τον επιχειρηματία που την κατήγγειλε ότι τον έριξε από το μπαλκόνι
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λύρη γάμος: Παντρεύτηκε τον επιχειρηματία που την κατήγγειλε ότι τον έριξε από το μπαλκόνι

Ειρήνη Λύρη γάμος: Ο γάμος τους έγινε στο δημαρχείο της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και η νύφη έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ειρήνη Λύρη γάμος: Σενάριο ταινίας θα μπορούσε να γίνει η ιστορία της. Ο λόγος για την εντυπωσιακή διερμηνέα Ειρήνη Λύρη και τον επιχειρηματία σύντροφό της, που μετά από μια θυελλώδη και «επικίνδυνη» σχέση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και η Τατιάνα Στεφανίδου εξασφάλισαν αποκλειστικά πλάνα του γάμου του ζευγαριού που έχει συζητηθεί όσο κανέναν άλλο. Η σχέση τους πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα και μπορεί να μετρά μόλις δυο χρόνια, ωστόσο είχε πολύ έντονες στιγμές. Τελευταίο περιστατικό ήταν οι κατηγορίες που δέχτηκε η εντυπωσιακή διερμηνείες πως τον πετάξει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου  του διαμερίσματος που έμενε με τον επιχειρηματία. Ωστόσο, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης και η νύφη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της.

Πριν από περίπου έξι μήνες, η 32χρονη καλλονή είχε οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συντρόφου της. Τότε ο ξενοδόχος είχε βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος της Βούλας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Όλα αυτά πλέον φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν.

Τι έλεγε:

Ποια είναι η Ειρήνη Λυρή

Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ’80, μεγάλωσε στην πρωτεύουσα μέχρι τα 5 της, όταν οι γονείς της αποφάσισαν να χωρίσουν. Η μικρή Ειρήνη ακολουθεί τη μητέρα της το 1991 στον Λίβανο και μεγαλώνει στην Βηρυτό, την πόλη που κάποτε αποκαλούνταν «Παρίσι της Ανατολής». Θα μείνει εκεί μέχρι την ηλικία των 18 ετών, οπότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να μείνει μόνιμα. Σπουδάζει διερμηνέας-μεταφράστρια, καθώς μιλά ήδη πολύ καλά τρεις γλώσσες -αραβικά, γαλλικά και ελληνικά-, ενώ παράλληλα αρχίζει να δουλεύει και να ζει τις αθηναϊκές νύχτες σε κλαμπ και μπουζούκια μαζί με φίλους. Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 γνωρίζει έναν πλούσιο Αραβα ο οποίος την ερωτεύεται και της κάνει πρόταση γάμου. Μαζί του θα ζήσει 3,5 χρόνια στο Ντουμπάι, αλλά τελικά ο γάμος τους λήγει καθώς, σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της δεν ήθελε να αποκτήσουν παιδιά.

Επιστρέφει στην Ελλάδα πριν από περίπου δέκα χρόνια αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή ως ελεύθερη πλέον γυναίκα, κυνηγώντας κάθε επαγγελματική ευκαιρία. Νοικιάζει ένα σπίτι στη Γλυφάδα και, εκτός από το κύριο αντικείμενο εργασίας της, αναζητάει μια ευκαιρία στον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης. Τελικά θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση «Showbiz News».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις