Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βόμβα σε αεροδρόμιο: Συναγερμός στο Βερολίνο
ΚΟΣΜΟΣ

Βόμβα σε αεροδρόμιο: Συναγερμός στο Βερολίνο

Βόμβα σε αεροδρόμιο: Εκπρόσωπος του αεροδρομίου γνωστοποίησε ότι η βόμβα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών και άμεσα κλήθηκαν οι Αρχές.

Βόμβα σε αεροδρόμιοΤο αεροδρόμιο Schonefeld του Βερολίνο έχει αποκλειστεί από τις Αρχές λόγω βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο σημειώνει ότι έχουν ήδη ακυρωθεί ορισμένες πτήσεις, ενώ άλλες έχουν εκτραπεί. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου γνωστοποίησε ότι η βόμβα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών και άμεσα κλήθηκαν οι Αρχές. Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της γερμανικής πρωτεύουσας και σύμφωνα με στοιχεία του 2017, από εκεί περνούν περί τα 13 εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Προς το παρόν, κανένα αεροσκάφος δεν μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ntv. Οι ταξιδιώτες παραμένουν στο χώρο του ξενοδοχείου του αεροδρομίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Berliner Morgenpost” η βόμβα βρέθηκε κοντά στο κτίριο H21, όπου στεγάζονται τμήματα της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις