Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

29

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πατέρας – πρώην διοικητής: Πρωτοφανής επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατέρας – πρώην διοικητής: Πρωτοφανής επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη

Πατέρας - πρώην διοικητής: Με ακραία φρασεολογία επέλεξε να επιτεθεί κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Πατέρας – πρώην διοικητής: Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τα όσα έχουν γίνει με την τοποθέτηση του Κώστα Πατέρα ως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας. Ο κ.Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «ντροπή για την δημοκρατία» τα όσα έχουν γίνει γύρω από το συγκεκριμένο διορισμό και όλα όσα είπε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ.Πατέρας και έφτασε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ως «τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας εάν δεν πάρει θέση στο θέμα».

«ΕΥΠ, ΕΡΤ, ΚΕΘΕΑ, ανιψιοί, κουμπάροι. Έχουμε δει πολλά όμως με την περίπτωση των διοικητών νοσοκομείων, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Το ρουσφέτι αποδίδεται ευθέως στον κ. Μητσοτάκη. Ο για μια μέρα διοικητής το είπε ευθαρσώς, αγόρασε τις ψήφους του κ. Πατέρα με αντάλλαγμα μια θέση διοικητή σε νοσοκομείο. Πουλάει το κράτος ως λάφυρο, να τον χαίρεστε. Πρόκειται για ντροπή στη δημοκρατία. Έπρεπε να είχε πάρει θέση, διότι διαφορετικά θα αναδειχθεί στον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Οφείλει μια εξήγηση ο κ.Μητσοτάκης, είναι έκθετος προσωπικά» είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Κώστας Πατέρας στον ΣΚΑΙ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις