Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επιτροπή ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ: Με… Γκλέτσο και Κραουνάκη, αλλά και Ρεγγίνα Βάρτζελη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπή ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ: Με… Γκλέτσο και Κραουνάκη, αλλά και Ρεγγίνα Βάρτζελη

Επιτροπή ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ: Συμμετέχουν φυσικά όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και πολλοί παράγοντες που έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ.

Επιτροπή ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ: Με πολλά στελέχη που προέρχονται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ κοσμείται η κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που περιλαμβάνονται στην επιτροπή των 695 ατόμων είναι και η πρώην στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου και διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου την περίοδο 2009-2011 Ρεγγίνα Βάρτζελη. Ακόμη συμμετέχει και ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είχε διατελέσει και Γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου.

Συμμετέχουν φυσικά όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και πολλοί παράγοντες που έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ. Βεβαίως ξεχωρίζουν τα στελέχη που ήδη είναι στην πρώτη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Θάνος Μωραίτης, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Άγγελος Τόλκας, ο Θανάσης Οικονόμου, και άλλοι, όλοι άλλοτε πιστοί του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι αξιοσημείωτη η παρουσία των πρώην σωματοφυλάκων του Μάκη Αρσένη, δηλαδή του Χρήστου Κοκκινοβασίλη και του Δημήτρη Πιπεργιά. Ακόμη μετέχει ο Νίκος Φωτόπουλος ιστορικός συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ. Στην επιτροπή είναι και ο Φώτης Κουβέλης. Γενικά συμπεριλαμβάνονται προσωπικότητες από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.

Η Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Ιδού οι δύο κατάλογοι. ο γενικός και ο ειδικότερος με τις προσωπικότητες, που ξεχωρίζει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ:

Κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης:

onomata

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις