Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Μανωλίδου γιος: Ετοιμάζει ταινία για το Netflix
LIFESTYLE

Ευγενία Μανωλίδου γιος: Ετοιμάζει ταινία για το Netflix

Ευγενία Μανωλίδου γιος: «Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με κάποια άτομα στην Αμερική και το Netflix σε πολύ βασικό βαθμό για να κάνουμε μια ταινία», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ευγενία Μανωλίδου γιος: Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, μίλησε ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, ο οποίος μεταξύ άλλων προέβη στην ασύλληπτη αποκάλυψη, πως ο ίδιος έχει έρθει σε επικοινωνία με την κινηματογραφική εταιρεία – «κολοσσό», το Netfilx. Ο λόγος; Ο γιος της συνθέτριας είχε μια ιδέα για μία κινηματογραφική ταινία στα σκαριά, την οποία συνέλαβε σε συνεργασία με τον κολλητό του φίλο. “Πιστεύω ότι και οι δυο γονείς μου έκαναν ό,τι έκαναν μόνοι τους, με τον δικό τους κόπο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να μιμηθώ και γω. Δεν περιμένω μέσω του ονόματος μου να αναδειχθώ, να το εκμεταλλευτώ, απλά προσπαθώ να χαράξω τον δικό μου δρόμο όπως έκαναν και εκείνοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μανωλίδης.

“Είχαμε κάνει ένα γύρισμα για την ταινία του φίλου μου, Νίκου, ο οποίος ήθελε να κάνει ντεμπούτο στις σκηνές δράσης. Βρεθήκαμε, λοιπόν, κάποιοι φίλοι για να πραγματοποιήσουμε το όραμα που είχε” πρόσθεσε. “Σπουδάζω σκηνοθεσία κινηματογράφου, ενώ δεν κοιτάω επαγγελματικά να γίνω ηθοποιός”. “Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με κάποια άτομα στην Αμερική και το Netflix σε πολύ βασικό βαθμό για να κάνουμε μια ταινία” αποκάλυψε, επίσης, ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου. Λέτε, αλήθεια, να δούμε τον νεαρό Αλέξανδρο στο δημοφιλές δίκτυο;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις