Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κηφισίας: Δίκυκλο ανετράπη – Ουρές χιλιομέτρων στην Λεωφόρο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κηφισίας: Δίκυκλο ανετράπη – Ουρές χιλιομέτρων στην Λεωφόρο

Τροχαίο Κηφισίας: Σύμφωνα με την Τροχαία, το τροχαίο σημειώθηκε στην κάθοδο της Κηφισίας, λίγα μέτρα μετά το φανάρι του νοσοκομείου «Υγεία», όταν ανετράπη δίκυκλο.

Τροχαίο ΚηφισίαςΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Κηφισίας. Σύμφωνα με την Τροχαία, το τροχαίο σημειώθηκε στην κάθοδο της Κηφισίας, λίγα μέτρα μετά το φανάρι του νοσοκομείου «Υγεία», όταν ανετράπη δίκυκλο. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες αν υπήρξε τραυματισμός ή αν στο ατύχημα ενεπλάκη και κάποιο όχημα. Τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, έφτασαν έως το ύψος του νοσοκομείου ΚΑΤ, στην Κηφισιά. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας είναι ελαφρά τραυματισμένος. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο στην Κηφισίας. Πιο συγκεκριμένα ένα ακόμα τροχαίο είχε σημειωθεί το πρωί της Κυριακής (6/10) για ακόμα μία φορά στην Κηφισίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο στο ύψος του Φάρου Ψυχικού στο ρεύμα προς Μαρούσι. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του τζιπ έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια κολώνα και να σπάσει το μισό αυτοκίνητο.  Το ΙΧ μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, στο οδόστρωμα εκσφενδονίστηκαν κομμάτια από το όχημα, όμως για καλή τύχη του οδηγού η καμπίνα του έμεινε άθικτη και κατάφερε να βγει ζωντανός χωρίς εμφανείς τραυματισμούς. Μάλιστα ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πήγε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις