Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοίλης τσακωμός: Δεν μιλάνε, αλλά… πετούν σπόντες
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοίλης τσακωμός: Δεν μιλάνε, αλλά… πετούν σπόντες

Μαίρη Συνατσάκη - Σπύρος Σαμοίλης τσακωμός: Σε μια αινιγματική ανάρτηση για τη φιλία προχώρησε στο Instagram, ο Σπύρος Σαμοΐλης.

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοίλης τσακωμός: Σε αδιάκριτες ερωτήσεις των followers της απάντησε σε βίντεο που ανέβασε στο youtube η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε μάλιστα για πρώτη φορά για τη φιλία της με τον Σπύρο Σαμοΐλη και επιβεβαίωσε πως οι δυο τους δεν κάνουν πια παρέα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τους λόγους. Η φιλία τους ξεκίνησε πριν 12 χρόνια, ενώ οι 2 τους βρέθηκαν μαζί και σε τηλεοπτικό πλατό όταν η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίαζε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το Spata Live.

«Με έχετε ρωτήσει πολύ και εν μέρει το καταλαβαίνω. Αναλαμβάνω το κομμάτι της ευθύνης μου προς αυτό. Ήταν μια φανερή φιλική σχέση και συνεργασία. Ήμασταν μαζί 12 χρόνια, συνεργάτες και φίλοι. Κάναμε μαζί βίντεο, Instagram, social και το επικοινωνούσαμε. Θα έδειχνα τρομερή ασέβεια αν έμπαινα στις λεπτομέρειες αυτού. Για μια φιλική σχέση που ήταν τόσα χρόνια και τόσο έντονη, το να δώσω λεπτομέρειες είτε εγώ, είτε εκείνος, θα ήταν πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Γιατί για να βλέπετε ότι σε αυτή τη φάση δεν κάνουμε παρέα, σημαίνει ότι δεν συνέβη κάτι απλό» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη Σπύρος Σαμοίλης: Η ανάρτησή του 

Λίγες ώρες μετά, ο Σπύρος Σαμοΐλης έκανε μια αινιγματική ανάρτηση περί φιλίας μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τους στίχους του τραγουδιού «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια».

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια που θυμάσαι και θυμάμαι τίποτα δε χάθηκε ακόμα όσο ζούμε και πονάμε χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε.

Κι αν αλλάξαν οι φίλοι μας λιγάκι αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας χαθήκαμε μια νύχτα στο Παγκράτι αλλά βλεπόμαστε στα όνειρά μας» έγραφε η ανάρτηση του τον Σπύρο Σαμοΐλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις