Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεισμός Αλβανία: Τρομακτικό βίντεο – Κτίριο κουνιέται σαν τρελό
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός Αλβανία: Τρομακτικό βίντεο – Κτίριο κουνιέται σαν τρελό

Σεισμός Αλβανία: Πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι τα ζώα διαισθάνονται τους σεισμούς και αντιδρούν δευτερόλεπτα πριν αυτοί γίνουν.

Σεισμός Αλβανία: Ο σεισμός στην Αλβανία είχε τόσο μεγάλη ένταση που έκανε ακόμα και τα κτίρια να «λυγίσουν», όπως φάνηκε από βίντεο ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή που χτύπησε με τα 6,4 Ρίχτερ ο Εγκέλαδος. Μάλιστα όπως φαίνεται στα πλάνα ένα σκυλί που κοιμόταν έξω από το κτίριο, δευτερόλεπτα πριν αρχίσει η πολυκατοικία να κουνιέται, πετάχτηκε έντρομο και έφυγε τρέχοντας. Είναι η στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει το σεισμό στην Αλβανία.

Ο σεισμός στην Αλβανία των 6,4 Ρίχτερ που χτύπησε τα ξημερώματα στην περιοχή ανάμεσα στα Τίρανα και την πόλη του Δυρραχίου είχε σαν αποτέλεσμα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, εκατοντάδες άλλοι να τραυματιστούν, ενώ ολόκληρα κτίρια έπεσαν σαν χάρτινοι πύργοι.

Σεισμός Αλβανία: Ο στρατός ετοιμάζει αντίσκηνα για τους άστεγους

Πρόκειται για εκτεταμένες ζημιές, σε μια ακτίνα που καλύπτει όλη τη μέση Αλβανία με επίκεντρο το Δυρράχιο και τα Τίρανα και μέχρι τη Σκόδρα στο Βορά και το Φίερι στο Νότο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι νεκροί ανέρχονται στους 18, οι τραυματίες στους 600 -εκ των οποίων οι 3 σοβαρά αλλά υπάρχουν φόβοι ότι η λίστα θανάτου θα μεγαλώσει.

Σεισμός Βοσνία: Πουλιά τρέχουν

Το δεύτερο ήταν στον σεισμό που έγινε επίσης σήμερα στην Βοσνία. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο από κάμερα ασφαλείας τα πουλιά αρχίζουν να πετούν προς κάθε κατεύθυνση πάλι λίγα δευτερόλεπτα πριν γίνει ο σεισμός των 5,4 ρίχτερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις