Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλοπή αυτοκινήτου Μενίδι: Βίντεο από καταδίωξη κλέφτη – GPS στο όχημα
ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπή αυτοκινήτου Μενίδι: Βίντεο από καταδίωξη κλέφτη – GPS στο όχημα

Κλοπή αυτοκινήτου Μενίδι: Η καταδίωξη έγινε τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου και ξεκίνησε επειδή το αυτοκίνητο που εκλάπη είχε GPS Tracker.

Κλοπή αυτοκινήτου Μενίδι: Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη κλέφτη αυτοκινήτου που ξεκίνησε στο Περιστέρι και κατέληξε στο Μενίδι ανήρτησε στο Facebook συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ. Στο βίντεο που ανήρτησε ο Χρήστος Μπαλάσκας αρχικά φαίνεται η στιγμή της κλοπής ενός Audi S3 λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου. Στα πλάνα που ακολουθούν φαίνεται η καταδίωξη του αυτοκινήτου από περιπολικά μέχρι το Μενίδι όπου και ο κλέφτης εγκλωβίστηκε σε αδιέξοδο. Η καταδίωξη ξεκίνησε επειδή το αυτοκίνητο που εκλάπη είχε GPS tracker μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Άμεση Δράση άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν τη σύλληψη και καταδίωξη σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την ΟΠΚΕ.

Παράλληλα, δύο άτομα συνελήφθησαν στην Λεμεσό για κλοπή αυτοκινήτου ηλικίας 46 και 39 ετών. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή τους, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή αυτοκινήτου, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΟΠΈ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 46χρονος με συνοδηγό τον 39χρονο.

Κλοπή αυτοκινήτου Μενίδι: Δείτε το βίντεο από την καταδίωξη στο Μενίδι

Κλοπή αυτοκινήτου Λεμεσός: Σύλληψη δύο ατόμων

Εναντίον του 46χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 6/5/2019 στη Λεμεσό, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, ένα λιβέρι, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, μία φωτογραφική μηχανή και αριθμός κοσμημάτων, τα οποία ο 39χρονος φέρεται να ανέφερε ότι του ανήκουν και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις