Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Γηρυόνης” νεκροί: Τέσσερα τα θύματα – Ο ένας από τους δύο νεκρούς στο Ρίο είχε σκοτώσει τη μητέρα του
ΕΛΛΑΔΑ

“Γηρυόνης” νεκροί: Τέσσερα τα θύματα – Ο ένας από τους δύο νεκρούς στο Ρίο είχε σκοτώσει τη μητέρα του

"Γηρυόνης" νεκροί: Ο μητροκτόνος στο παρελθόν εργαζόταν στο Καλαμάκι Αττικής, ως υπάλληλος εταιρείας σκαφών αναψυχής και είχε νοσηλευτεί για μικρά χρονικά διαστήματα στο «Δρομοκαΐτειο».

“Γηρυόνης” νεκροί: Νέες αποκαλύψεις για το ιστιοφόρο που βυθίστηκε στο Αντίρριο παρασύροντας στον θάνατο δύο άνδρες. Πρόκειται για δύο κατοίκους Πειραιά, 57 και 59 ετών, που έχασαν τη ζωή τους όταν το σκάφος τους χτυπήθηκε από την κακοκαιρία Γηρυόνης. Το ιστιοφόρο «Άγιος Νικόλαος», αναποδογύρισε και οι δύο φίλοι βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στην καμπίνα από πνιγμό. Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δύο θυμάτων, ο 57χρονος Λ.Μ. ήταν ο άνθρωπος που είχε σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα στην Τιθορές Φθιώτιδας, στις 17 Μαΐου 2011. Ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, είχε πυροβολήσει την μητέρα του εξ επαφής με καραμπίνα, την ώρα μάλιστα, που η άτυχη γυναίκα κοιμόταν. Μάλιστα, ο Λ.Μ είχε ειδοποιήσει ο ίδιος την αστυνομία: «Ελάτε να με πιάσετε, σκότωσα τη μάνα μου» είχε πει στο τηλέφωνο λέγοντας πως δεν άντεχε άλλο να ελέγχει τη ζωή του η μητέρα του.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκισης, όμως, λόγω και του νόμου Παρασκευόπουλου, κατάφερε και βγηκε από την φυλακή το 2017. Το 1994 ο αδερφός του, Γιάννης, είχε βρεθεί δολοφονημένος, καθώς επίσης ήταν μπλεγμένος στα δίχτυα των ναρκωτικών. Ο 57χρονος εργαζόταν στο Καλαμάκι Αττικής, ως υπάλληλος εταιρείας σκαφών αναψυχής και είχε νοσηλευτεί για μικρά χρονικά διαστήματα στο «Δρομοκαΐτειο». Η διαδικασία ανέλκυσης του ιστιοφόρου στο Αντίρριο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Το σκάφος δέθηκε με ιμάντες από δύτες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανέλκυση. Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν πως το σκάφος φέρει σημαία Γαλλίας, γι’ αυτό και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα θύματα ήταν Γάλλοι. Τα ξημερώματα της Κυριακής εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων, ενώ το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος άντρας στο Αντίρριο.

“Γηρυόνης” νεκροί: Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους

Μία 75χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να διασωθεί από τον χείμαρρο που κατέκλυσε το σπίτι της σε χωριό της Ρόδου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι. Η σφοδρή κακοκαιρία που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά. Η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια. Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Φωτογραφία ντοκουμέντο της Ροδιακής από το σπίτι της άτυχης που έχασε τη ζωή της. Στον τοίχο αριστερά, φαίνεται το ύψος που ανέβηκε το νερό. Η στάθμη του ήταν πολύ πιο ψηλά από το κρεβάτι της.

Άλλη μία γυναίκα, χειμερινή  κολυμβήτρια, χάθηκε στα μανιασμένα κύματα στην Κω, καθώς η καταιγίδα τη βρήκε να κάνει το αγαπημένο της χόμπι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις