Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 25/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 25/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα

''Έρωτας Μετά'' 25/11: Η Αντιγόνη φοβούμενη πως η ζωή του Κωνσταντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο, πιέζει όλο και περισσότερο για τη μεταφορά του. .

”Έρωτας Μετά” 25/11: Ανατρεπτικές αναμένονται να είναι και απόψε οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά». Στο επεισόδιο σήμερα θα δούμε ότι ο αιφνίδιος θάνατος του Γκαλτά, γείτονα του Αποστόλη, προβληματίζει Γιώργο και Φώτη, που δεν πείθονται με το πόρισμα που τους παρουσιάζουν οι τοπικές αρχές. Η Αντιγόνη φοβούμενη πως η ζωή του Κωνσταντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο, πιέζει όλο και περισσότερο για τη μεταφορά του, ενώ η Ηλέκτρα, αρχίζει να αμφιβάλλει αν μπορεί να τα καταφέρει με τις ευθύνες που έχει αναλάβει στην εταιρία. Στο παρελθόν, ένα επαγγελματικό ταξίδι του Κωνσταντίνου, γίνεται η αφορμή να σχεδιάσουν με την Άννα το πρώτο τους διήμερο μαζί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA Έρωτας μετά είδαμε πως ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου. Η Ηλέκτρα μιλάει με τον γιατρό του Κωνσταντίνου για την πιθανή μεταφορά του στο σπίτι ενώ την ίδια στιγμή, Νόρα κι ο Γιώργος προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα αρχίζει να ανησυχεί πως ο Κωνσταντίνος την απατάει και το ομολογεί στην Άννα, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τον Κων/νο.

”Έρωτας Μετά” 25/11: Το αποψινό επεισόδιο

”Έρωτας Μετά”: Η όμορφη ηθοποιός που ξεχώρισε

Επιπλέον η ηθοποιός που ξεχώρισε στην σειρά είναι η Παναγιώτα Βιτετζάκη. Η ίδια συμμετέχει με έναν ξεχωριστό ρόλο στην σειρά που γνωρίζει επιτυχία και που καθηλώνει σε κάθε επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, πρόκειται για να δυνατό ερωτικό θρίλερ. Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις