Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος – ληστεία: Πήγε για ραντεβού και τον λήστεψαν
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος – ληστεία: Πήγε για ραντεβού και τον λήστεψαν

Κύπρος - ληστεία: Η γυναίκα που έκλεισε το ραντεβού στον 31χρονο, φέρεται να είναι συνεργός των δύο δραστών.

Κύπρος – ληστεία: Απρόσμενη κατάληξη είχε χθες το απόγευμα στην Κύπρο το ραντεβού με γυναίκα που είχε 31χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος του νησιού. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητο του σε βενζινάδικο στο χωριό Πισσούρι της Λεμεσού, όπου είχε συνάντηση με συγκεκριμένη γυναίκα, τον πλησίασε αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως οι δύο άντρες τον έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητό του και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια τον έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησαν σε ανοικτό χώρο στο Πισσούρι. Η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία είχε συνάντηση, τους ακολούθησε με το όχημα των δραστών.

Κύπρος – ληστεία: Τον χτύπησαν ξανά και τον λήστεψαν

Στη συνέχεια τον έβγαλαν ξανά από το αυτοκίνητο, τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, του πήραν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα καθώς και χρηματικό ποσό. Μετά οι δύο άντρες και η γυναίκα τον εγκατέλειψαν στο σημείο με το αυτοκίνητό του. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις