Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Masterchef 4 κριτές: Αυτοί θα παρουσιάζουν το ριάλιτι μαγειρικής
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Masterchef 4 κριτές: Αυτοί θα παρουσιάζουν το ριάλιτι μαγειρικής

Masterchef κριτές: Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει σε αριθμό κάθε προηγούμενο.

Masterchef 4 κριτές: Το MasterChef εδώ και 3 σεζόν έχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές οι οποίοι περιμένουν πως και πως να ξανά ξεκινήσει . Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής αναμένεται να προβληθεί, το δεύτερο μισό της σεζόν. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη φετινή κριτική επιτροπή του ριάλιτι μαγειρικής. Κάποιοι είπαν πως δε θα είναι μόνο τρεις οι κριτές, αλλά τέσσερις, ότι θα ήταν γυναίκα ο τέταρτος κριτής και άλλα πολλά.

Η πραγματικότητα όμως είναι μία σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι τρεις αγαπημένες κριτές των τηλεθεατών, δηλαδή ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ήδη πάρει θέσεις πίσω από τις κουζίνες τους, για να κρίνουν τους επίδοξους MasterChef.

Masterchef 4 κριτές: Το ρεκόρ συμμετοχών

Οι συμμετοχές, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Εκτός από τους τρεις σεφ, στο παιχνίδι παραμένει και ο Γιάννης Αποστολάκης, έχοντας τον ίδιο ρόλο που είχε και στα προηγούμενα MasterChef. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε και μερικά πράγματα για το τρέιλερ που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

«Είναι οριστικό. Τρεις είναι οι κριτές του MasterChef, σας τους είπα ήδη. Έχει ήδη γυριστεί και το τρέιλερ. Αν το περσινό τρέιλερ σας είχε εντυπωσιάσει και σας είχε φανεί υπερπαραγωγή, το φετινό είναι το κάτι άλλο. Μιλάμε ότι είναι σκάλες ανώτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης -και όχι τέσσερις όπως πολλοί είχαν αναφέρει- έχουν ξεκινήσει ήδη την επιλογή των φετινών παικτών στις οντισιόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει σε αριθμό κάθε προηγούμενο.

Το τρέιλερ, μάλιστα, έχει ήδη γυριστεί και όλοι αναμένουμε το πότε θα προβληθεί στη μικρή οθόνη, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση του τι θα ακολουθεί στα κανονικά επεισόδια του «MasterChef».

Masterchef 4 κριτές: O Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για το νέο κύκλο του ριάλιτι 

Ο γοητευτικός κριτής του Masterchef μίλησε και για τον νέο κύκλο, για τον οποίο όπως είπε, υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών. Είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές και πολύ ενδιαφέρον κάστινγκ. Έχουμε βρει παίκτες που θα πάει πολύ καλά η χρονιά» αποκάλυψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις