Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Λαμία: Αυτός είναι ο 37χρονος που σκοτώθηκε – Πατέρας 4 παιδιών
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Λαμία: Αυτός είναι ο 37χρονος που σκοτώθηκε – Πατέρας 4 παιδιών

Τροχαίο Λαμία: Ο Νίκος Μπαρμπέρης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, πέθανε ακαριαία ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τροχαίο Λαμία: Ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης, είναι αυτός που έχασε τη ζωή του μετά από το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία. Ο πατέρας 4 παιδιών, βρισκόταν στο όχημα μαζί με αυτά και την σύζυγό του, όταν το ΙΧ που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο Ν.Μ. σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η γυναίκα του δίνει ακόμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του τραυματίστηκαν επίσης και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, προκειμένου να χειρουργηθούν. Τα άλλα δύο παιδιά είχαν μείνει στη Λαμία, καθώς είχαν πάρει μαζί τους μόνο τα δύο, τα οποία ήταν παρανυφάκια σε γάμο. Το θύμα, το οποίο ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στη Φθιώτιδα, συγκρούστηκε με μία BMW, του οποίου ο οδηγός και ο συνοδηγός του δεν τραυματίστηκαν, έχασε τη ζωή του μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του.

Τροχαίο Λαμία: Λίγα μέτρα από το σπίτι τους

Ο νεκρός ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Στο σπίτι τους περίμεναν τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας ηλικίας τριών και ενός έτους… Δυστυχώς μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά τον πρόλαβε ο θάνατος.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου συνελήφθη όπως προβλέπεται από τον νόμο ενώ οι αστυνομικοί της τροχαίας αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα δείξουν αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλης ουσίας.

Τροχαίο Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο

Ο συνοδηγός του ασημί αυτοκινήτου όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Κατευθύνεται στην πόρτα του οδηγού για να διαπιστώσει αν ο φίλος του είναι καλά. Διερχόμενα αυτοκίνητα σταματούν και οι επιβάτες τους σπεύδουν να βοηθήσουν.

Το μαύρο αυτοκίνητα της οικογένειας μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί ο νεκρός οδηγός, βαριά τραυματισμένη γυναίκα και τα δύο κοριτσάκια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις