Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κινέτα τώρα – Γηρυόνης: Αγνοείται 44χρονος, συναγερμός στις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Κινέτα τώρα – Γηρυόνης: Αγνοείται 44χρονος, συναγερμός στις Αρχές

Κινέτα τώρα - Γηρυόνης: Πληροφορίες από τοπικά μέσα ανέφεραν ότι 44χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την ώρα που η κακοκαιρία έπληξε την Κινέτα και ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή.

Κινέτα τώρα – Γηρυόνης: Ένας 44χρονος από την Αχαΐα, που βρισκόταν στην περιοχή της Κινέτας, αγνοείται τις τελευταίες ώρες, αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Όπως μεταδίδει, το gnomip.gr, ο άντρας από το χωριό Μάρμαρα Αιγείρας έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με την οικογένειά του. Όπως αναφέρεται, ο 44χρονος βρισκόταν κοντά στην περιοχή της Κινέτας την ώρα που η κακοκαιρία έπληττε την περιοχή και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Την εξαφάνιση του 44χρονου επιβεβαιώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ωστόσο παραμένει άγνωστο τα ίχνη του χάθηκαν εν μέσω της κακοκαιρίας. Η κακοκαιρία Γηρυόνης έπληξε την περιοχή της Κινέτας δημιουργώντας δεκάδες προβλήματα. Κάτοικοι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους και λάσπες παρέσυραν ΙΧ. Οι εικόνες καταστροφής είναι αποκαλυπτικές. Από την άλλη, η Γνώμη Πατρών αναφέρει πως οι πληροφορίες για εξαφάνιση 44χρονου δεν επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία. Το protothema.gr επικοινώνησε τόσο με την Αστυνομία, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά που είπαν ότι τέτοια καταγγελία, για αγνοούμενο στην περιοχή της Κινέτας δεν υπάρχει.

Δείτε ακόμη

Πνίγηκε η Κινέτα, άγρια νύχτα με μεγάλες καταστροφές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις