Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τάνια Τρύπη vegan: “Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλύτερη αξία από μια αγελάδα”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάνια Τρύπη vegan: “Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλύτερη αξία από μια αγελάδα”

Τάνια Τρύπη vegan: Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έκοψε την κρεατοφαγία.

Τάνια Τρύπη vegan: Η Τάνια Τρύπη μίλησε για την απόφασή της να γίνει vegeterian, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την οδήγησε να ακολουθήσει αυτού του είδους τη διατροφή. «Εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή μου», είπε η Τάνια Τρύπη, μιλώντας «Στη Φωλιά των Κου Κου», προσθέτοντας «απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ… ευγενικό τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω». «Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο. Είμαι κατά της παράδοσης. Ου φονεύσεις, λέει, δεν έχει επεξήγηση μόνο τον άνθρωπο και “σφάξε” το αρνί», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Τάνια Τρύπη αποκάλυψε την αγάπη στα τατουάζ σε συνδυασμό με την χορτοφαγία της. «Έχω 4 τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι η δική μου ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας», δήλωσε η Τάνια Τρύπη. Η Τάνια Τρύπη αναφέρθηκε και στην επιτυχία της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι». «Είχα να κάνω τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια, μόνο κάτι guest. Τώρα έκατσε η ιδανική συνθήκη, το ιδανικό σενάριο σε ένα καταπληκτικό βιβλίο, οι ιδανικοί συντελεστές», επισήμανε.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Ένας ηθοποιός δεν μπορεί πια να ζήσει μόνο με τον μισθό του θεάτρου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά. Δεν μπορούσα να πληρώσω το δάνειο που έχω πάρει για το σπίτι του γιου μου. Φούσκωναν οι λογαριασμοί και έκανα συνέχεια ρυθμίσεις, ότι μπορούσα τακτοποιούσα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις