Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμιτσέλης: Μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στη νέα ταινία – Η ανάρτηση της ηθοποιού
LIFESTYLE

Τσιμιτσέλης: Μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στη νέα ταινία – Η ανάρτηση της ηθοποιού

Τσιμιτσέλης: Αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού, πρωταγωνιστούν στην ταινία «Για Πάντα».

ΤσιμιτσέληςΕίναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια στην Ελλάδα και… τρελά ερωτευμένοι. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απολαμβάνουν τη σχέση τους και … το ενδιαφέρον του κόσμου μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Πρόσφατα, η ηθοποιός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό της. Στη φωτογραφία, η οποία προέρχεται από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Για Πάντα», όπου συμπρωταγωνιστούν, η Κατερίνα ποζάρει στην αγκαλιά του καλού της, χαμογελαστή και δείχνοντας πολύ ευτυχισμένη.

«Δεν ξέρω αν το Για Πάντα υπάρχει. Δεν ξέρω αν ο πραγματικός έρωτας μπορεί να σταματήσει να υπάρχει, έτσι ξαφνικά. Γι’ αυτά θα μιλήσει η ταινία μας. Εγώ όμως, γι’αυτή την ταινία θα είμαι περήφανη. Για Πάντα. 1 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε.

Τσιμιτσέλης: Η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού για την ταινία

Τσιμιτσέλης: Το ζευγάρι μαζί στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Το αγαπημένο ζευγάρι ήταν μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Με πολυαγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια από την Μικρασία γέμισε η εκπομπή το βράδυ του Σαββάτου, τα οποία ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο οι: Μπάμπης Τσέρτος, Μαρία Σουλτάτου, Δημήτρης Υφαντής, Ζαχαρίας Καρούνης, Ειρήνη Τουμπάκη και Πάνος Παταγιάννης. Το μελωδικό οδοιπορικό συμπλήρωσαν με αναμνήσεις οι: Μιμή Ντενίση, Γιώργος Αρμένης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Όλγα Πολίτου, Μιχάλης Μητρούσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Γεωργία Ζώη, Νικόλας Βαφειάδης, Νίκη Παλληκαράκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Θεοδώρα Σιάρκου, Βίκυ Μαραγκάκη, Τένια Μακρή,  Ανδριανός  Κατσούρης και Σπύρος Καλαντζής. «Αυτά τα τραγούδια μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή…», ήταν ένα από τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις