Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πετρούνιας Παγκόσμιο: Πώς με μια υπέροχη κίνηση, μάθαμε πώς θα λένε το παιδί του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετρούνιας Παγκόσμιο: Πώς με μια υπέροχη κίνηση, μάθαμε πώς θα λένε το παιδί του

Πετρούνιας Παγκόσμιο: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης μας ήρθε δεύτερος στους κρίκους στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους.

Πετρούνιας Παγκόσμιο: Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην επιστροφή τα στα μετάλλια το Σάββατο, κατέκτησε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ενόργανης του Κότμπους. Ο 28χρονος «άρχοντας των κρίκων», ο οποίος εμφανίζεται δυνατότερος από αγώνα σε αγώνα μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, συγκέντρωσε στον τελικό του Κότμπους 14,866 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης μέχρι να αγωνιστεί ο Κινέζος Γιανγκ Λιου, ο οποίος συγκέντρωσε 15,133 βαθμούς και πήρε το χρυσό. Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ενώ την τριάδα των μεταλλίων συμπλήρωσε ο Αρμένιος Αρτούρ Αβετισιάν με 14,833 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον έτερο Κινέζο, Χάο Γιόου.

Οι διοργανωτές επιφύλασσαν στον Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος το επόμενο διάστημα έχει κρίσιμους αγώνες για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς, και μια μεγάλη έκπληξη μετά το τέλος του αγώνα. Μαζί με το ασημένιο μετάλλιο του χάρισαν και ένα φορμάκι για τη νεογέννητη κόρη του, με τυπωμένη τη φράση “Welcome to Cottbus anytime Σοφία”. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε μόλις πριν λίγες ημέρες πατέρας, καθώς ο σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε στο Κότμπους θα πάρει το όνομα Σοφία!

Πετρούνιας Παγκόσμιο: «Διψασμένος για τη συνέχεια»

«Η 2η θέση με ένα μεγάλο λάθος και μια ίωση που με ταλαιπωρούσε δεν μπορεί παρά να με αφήσει ευχαριστημένο και ταυτόχρονα διψασμένο για την συνέχεια», έγραψε ο Έλληνας Πρωταθλητής, στη σελίδα του στο Facebook, μετά το τέλος του αγώνα στο Κότμπους.

Πετρούνιας Παγκόσμιο: Τα «συγχαρητήρια» του ΠτΔ

«Με το εμβληματικό ταλέντο σου, την απαράμιλλη θέλησή σου και τις ευχές όλων μας θα φθάσεις και πάλι στην κορυφή» αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο του Κοτμπους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα μεγάλη παγκόσμια επιτυχία σου» επισημαίνει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις