Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη – «Ζόρια» για Μαρτίνς και κρίσιμη εβδομάδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη – «Ζόρια» για Μαρτίνς και κρίσιμη εβδομάδα

Ολυμπιακός: «Σκόνταψαν» ξανά οι ερυθρόλευκοι (1-1), αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη και πλέον η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να αποβεί καθοριστική.

Ολυμπιακός: Παρουσιάζοντας ένα αρκετά προβληματικό «πρόσωπο» κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει με το «διπλό», με το τελικό 1-1 κόντρα στους ουραγούς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, να φέρνει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σε δύσκολη φάση ενόψει της ερχόμενης εβδομάδας, η οποία αναλόγως των συνθηκών μπορεί να αποβεί καθοριστική για το μέλλον του Πορτογάλου στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός παρότι ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους δεν έβρισκε μπροστά το «εύκολο γκολ», με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να φύγει εντελώς ανεκμετάλλευτο για τους Πειραιώτες. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μαρτίνς πίεσε περισσότερο και στο 55′ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ από την «άσπρη βούλα» με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλμπουενά. Κι ενώ το ματς φαινόταν ότι έχει κριθεί, έστω και με το ισχνό αυτό προβάδισμα των ερυθρόλευκων, ο 19χρονος άσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο, είχε διαφορετική άποψη και με ωραία ατομική ενέργεια στο 88′ νίκησε τον Σα που δεν είχε σωστή αντίδραση και «έγραψε» το τελικό 1-1, 8 μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Στη συνέντευξη Τύπου υπήρχε «παγωμάρα» για την ερυθρόλευκη πλευρά και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «κρύφτηκε». «Είμαι πολύ απογοητευμένος από την απόδοσή μας. Είχαμε μεν την υπεροχή, αλλά δεν παίξαμε σύμφωνα με την ποιότητά μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το παιχνίδι. Ήμασταν ανεύθυνοι, αυτή είναι η λέξη που αρμόζει. Δεν είχαμε υπευθυνότητα στο παιχνίδι μας, είμαι απογοητευμένος».

Ολυμπιακός: Στήριξε τον προπονητή του ο Μπουχαλάκης

«Δεν το περιμέναμε και μετά το 1-0 ήμασταν νωχελικοί. Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει κάποιοι παίκτες να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του στη δύσκολη στιγμή. Η ευθύνη βαραίνει καθαρά τους παίκτες και δεν φταίει ο προπονητής. Δεν το περιμέναμε αλλά ίσως μας βοηθήσει. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε για την ομάδα πάνω απ’ όλα. Έχουμε την ποιότητα, τον χαρακτήρα και τους παίκτες για να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω το ματς. Ίσως μας ταρακουνήσει λίγο η σημερινή ισοπαλία, για να δώσουμε περισσότερα. Πρέπει όλοι να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Το παιχνίδι της Τρίτης και το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικά. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία της Super League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις