Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Μαθηματικά: Τρολάρισμα στο Twitter για την… ακόμα μία γκάφα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Μαθηματικά: Τρολάρισμα στο Twitter για την… ακόμα μία γκάφα

Τσίπρας Μαθηματικά: Δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη «ότι στην Κατοχή ακούγαμε Deutche Welle» για τον Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε ακόμη σε ένα ατόπημα.

Τσίπρας Μαθηματικά: Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που μετά την Deutsche Welle που ακούγαμε στην κατοχή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το… έχασε και στην απλή μέθοδο των τριών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην «Ώρα του πρωθυπουργού», ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πόσες πόσες ερωτήσεις απάντησε στη δική του θητεία που έφταναν σε ποσοστό μόλις 3,5%. Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς από έναν απόφοιτο του ΕΜΠ, καθώς όπως είπε, από τις 14 ερωτήσεις πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει στις 3, υπολογίζοντας το ποσοστό σε… 3%.

«Έχουν υποβληθεί 18 συνολικά ερωτήσεις όσο είστε πρωθυπουργός, από αυτές 14 υποβλήθηκαν από αρχηγούς πολιτικών ομάδων, από τις 14 συζητήθηκαν μόνο οι τρεις, πιο κάτω από το 3% είστε εσείς ήδη κ. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας νέο σεισμό στα social media. Όπως ήταν αναμενόμενο οι… υπολογισμοί Τσίπρα προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στο Twitter από τους χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Δείτε ακόμη

Ο Τσίπρας έβγαλε το σακάκι και μίλησε με τη… μεσαία τάξη – Τον κοιτούσαν σαν “θεό”

Ο Τσίπρας στο Παρίσι: Στο Sciences Po, με διάλεξη για το χρέος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις