Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τσάνινγκ Τέιτουμ χώρισε: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο με τη Τζίνα Ντούαν
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τσάνινγκ Τέιτουμ χώρισε: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο με τη Τζίνα Ντούαν

Τσάνινγκ Τέιτουμ χώρισε: Οριστικό είναι το διαζύγιο ανάμεσα σε Channing Tatum και Jeena Dewan, οι οποίοι έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους

Τσάνινγκ Τέιτουμ χώρισεΜετά από 9 χρόνια γάμου Τσάνινγκ Τέιτουμ και Jeena Dewan επέλεξαν «χωριστούς δρόμους», με το διαζύγιό τους να είναι πλέον οριστικό. Τον Απρίλιο του 2018 οι δυο τους ανακοίνωσαν πως θα χωρίσουν και έκτοτε έχουν και οι δυο προχωρήσει στη ζωή τους κάνοντας σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Μάλιστα η Jenna Dewan είναι ήδη έγκυος και περιμένει το παιδί του νυν συντρόφου της Steve Kazee με τον οποίο πλέον μπορούν να παντρευτούν αφού βγήκε το διαζύγιο.

Η Jeena Dewan και ο Channing Tatum γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Step Up πίσω στο μακρινό 2006. Σήμερα, 13 χρόνια αργότερα οι δυο τους είναι οριστικά χωρισμένοι ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι έγινε με την επιμέλεια της κόρης τους. Το ζευγάρι είχε μιλήσει πέρσι στο PEOPLE. «Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας – μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις