Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

23

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Παππά γιος: Γέννησα στα 16, ο πατέρας του δεν νοιάστηκε ποτέ
LIFESTYLE

Χριστίνα Παππά γιος: Γέννησα στα 16, ο πατέρας του δεν νοιάστηκε ποτέ

Χριστίνα Παππά γιος: Η ηθοποιός αναφέρθηκε στους δυο γάμους που έχει τελέσει, το πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου αλλά και στον πατέρα του παιδιού της Δημήτρη.

Χριστίνα Παππά γιος: Η ηθοποιός Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στους δυο γάμους που έχει τελέσει, το πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου αλλά και στον πατέρα του παιδιού της Δημήτρη. «Ο άντρας της ζωής μου είναι ο Δημήτρης» τόνισε η Χριστίνα Παππά αναφερόμενη στον γιο της και ένα μεγάλο χαμόγελο κόσμησε το πρόσωπο της. «Ίσως έχω γίνει και εγώ δύσκολη, ίσως είναι οι ευθύνες τόσο πολύ μεγάλες και μετά δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον μόνο και μόνο για να περνάω καλά και να έχω χρήματα. Διότι κακά τα ψέματα αν θα έκανα ένα γάμο θα είχα λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Είχα προτάσεις όμως είμαι άνθρωπος που λειτουργώ πολύ με το συναίσθημα.

Αναφερόμενη στον πρώτο της σύζυγό και πατέρα του γιου της Δημήτρη, η Χριστίνα Παππά τόνισε: «Δεν γνωρίζω τι κάνει στη ζωή του ο πρώτος μου άνδρας. Δεν έχουμε καμία σχέση. Είμασταν μικρά παιδιά. Εγώ ήμουν 16 όταν γέννησα, εκείνος 19. Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον Δημήτρη. Καθόλου. Αραιά και πού τον ψάχνω. Είναι ο άνθρωπος που μου έχει δώσει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Θα τον αγαπώ για πάντα».

Χριστίνα Παππά γιος: Ο πρώτος γάμος στα 16

Η Χριστίνα Παππά μίλησε και για τον πρώτο της γάμο σε ηλικία 16 ετών οπότε και έκανε τον γιο της. Όπως είπε ο πρώτος της άνδρας ήταν μόλις 19 και χώρισαν μόλις γεννήθηκε ο γιος τους και δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον γιο του. «Καλώς ή κακώς εγώ θα τον αγαπώ πάντα»

«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών και ήθελα ο Δημήτρης να μη νιώσει την απουσία που ένιωσα εγώ και προσπάθησα να είμαι τα πάντα, και μητέρα και πατέρας και φίλη. Βέβαια σε κάποιο σημείο μπορεί να του έκανα και κακό γιατί ήμουν πολύ δοτική και του τα έδινα όλα. Φτάνουν τα προβλήματα που έχω, τουλάχιστον στο προσωπικό κομμάτι να είμαι ευτυχισμένη» ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά γιος: Το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου 

«Έχω κάνει δυο γάμους. Έχω ένα παιδί από τον πρώτο γάμο. Έχω έναν αποτυχημένο δεύτερο γάμο. Είμαι περισσότερο άνθρωπος της συμβίωσης. Δεν αλλάζει κάτι το να πας στην εκκλησία. Τώρα στη ζωή έχω μάθει να λέω ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί αύριο να ξυπνήσω και να πω ότι κουράστηκα, δεν αντέχω άλλο και να γαντζωθώ από αυτόν τον άνθρωπο και μείνε εκεί ως έχει. Θέλω όμως το βράδυ που ξυπνάω, αυτόν που θα έχω δίπλα μου, να τον πιάνω και να νιώθω αγάπη και γαλήνη στην καρδιά μου. Φτάνουν τα προβλήματα που έχω, τουλάχιστον στο προσωπικό κομμάτι να είμαι ευτυχισμένη» ανέφερε η Χριστίνα Παππά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και πρόσθεσε: «Έχω κάνει δυο γάμους. Έχω ένα παιδί από τον πρώτο γάμο. Έχω έναν αποτυχημένο δεύτερο γάμο. Είμαι περισσότερο άνθρωπος της συμβίωσης. Δεν αλλάζει κάτι το να πας στην εκκλησία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις