Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χρυσοχοΐδης – Εξάρχεια: Συνεχίζεται το θρίλερ με τις καταλήψεις, οι αναρχικοί προειδοποιούν
ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσοχοΐδης – Εξάρχεια: Συνεχίζεται το θρίλερ με τις καταλήψεις, οι αναρχικοί προειδοποιούν

Χρυσοχοΐδης - Εξάρχεια: Στο τελεσίγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, απαντά η κατάληψη της Νοταρά 26.

Χρυσοχοΐδης – Εξάρχεια: Με κείμενο τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι καταληψίες απαντούν στο κ. Χρυσοχοΐδη και στη διορία 15 ημερών για την εκκένωση κτιρίων. «Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν», τόνισε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Από τα κατεχόμενα Εξάρχεια δίνουμε διορία 15 ημερών, να παραιτηθούν, σε όλους εκείνους που οραματίζονται την αναβίωση της χούντας με μηχανές προπαγάνδας, ξυλοδαρμούς, εικονικούς βιασμούς, εκγύμνωση γυναικών, άρνηση νομικών δικαιωμάτων, εκφοβισμούς και παρακολουθήσεις συντρόφων/ισσών, εργατών/τριών και φοιτητών/τριών. Αυτές είναι κάποιες από τις πρακτικές της αυξανόμενης καταστολής και επίθεσης στον κόσμο του αγώνα.

Η αριστεία και η κανονικότητά τους είναι τα κλειστά σύνορα, τα κλειστά στρατόπεδα, τα κλειστά μυαλά και μετά, θα έρθουν τα φουγάρα. Μας έδωσαν 15 ημέρες προθεσμία. 15 ημέρες…Η Ν26 υπάρχει 1500 ημέρες. Έχουν βρει στέγη πάνω από 9000 άνθρωποι από 15 διαφορετικές χώρες προέλευσης. Εκατοντάδες αλληλέγγυοι/ες από όλα τα σημεία της γης πλαισίωσαν το εγχείρημα. Χιλιάδες διαφορετικές ιστορίες. Ένας κοινός συνεχής αγώνας αλληλεγγύης, αυτοδιαχείρισης της ζωής μας, αποδοχής του διαφορετικού και της μοναδικότητας. Ένας αγώνας στην κατάληψή μας, στη γειτονιά μας, στο δρόμο. Οι ιδέες δεν καταστέλλονται. Η Νοταρά 26 είναι εδώ & θα παραμείνει ζωντανή!Ούτε τώρα, ούτε ποτέ, δε θα μπορέσετε να εκκενώσετε ένα κίνημα. Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26 Αθήνα, 21 Νοέμβρη 2019.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις