Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μουρίνιο – κοπέλα: Απίθανη ατάκα του προπονητή της Τότεναμ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουρίνιο – κοπέλα: Απίθανη ατάκα του προπονητή της Τότεναμ

Μουρίνιο - κοπέλα: «Θα γίνω ο πατέρας σας, ο φίλος σας, η κοπέλα σας και... ό,τι άλλο θέλετε», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο «Special One».

Μουρίνιο – κοπέλαΑν χαρακτηρίζεται για ένα πράγμα ο Ζοσέ Μουρίνιο, πέραν φυσικά του τρομερού μυαλού που διαθέτει στον τομέα της προπονητικής, αυτό είναι οι «θανατηφόρες» ατάκες του. Ο «Special One» δεν έχει κλείσει βδομάδα ακόμα στον πάγκο των Spurs, ωστόσο είναι αναμφίβολα το θέμα των ημερών στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο λόγος που γίνεται για σήμερα viral είναι η ατάκα που «πέταξε» στους παίκτες του, προφανώς για να τους κάνει να χαλαρώσουν και να τους αναπτερώσει το ηθικό. Η πορτογαλική “Record” έγραψε λοιπόν ότι ο «Special One» είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λονδίνου ότι για αυτούς θα είναι «ο πατέρας, ο φίλος, η κοπέλα τους και… ό,τι άλλο θέλουν».

Ο 56χρονος τεχνικός ήρθε σε επαφή με τον τραυματία, Ούγκο Λιορίς, τον αρχηγό της ομάδας, Χάρι Κέιν, στον οποίο δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη καθώς επίσης και με τους Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ και Γουίνκς. Μάλιστα ο Ζοσέ αγκάλιασε και τον Ντέλε Άλι, δίνοντάς του θάρρος ώστε να αρχίσει να επανέρχεται αγωνιστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Premier League, ύστερα από 12 αγωνιστικές, η Τότεναμ βρίσκεται 20 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και 11 από την Μάντσεστερ Σίτι που είναι στην 4η θέση, με το ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ το μεσημέρι του Σαββάτου να αποδεικνύεται κομβικό για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις