Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποκλεισμός Μπαρτσελόνα Σακίρα: Η επική αντίδραση στην ήττα της ομάδας της
LIFESTYLE

Αποκλεισμός Μπαρτσελόνα Σακίρα: Η επική αντίδραση στην ήττα της ομάδας της

Αποκλεισμός Μπαρτσελόνα Σακίρα: Έτσι έζησε η Σακίρα τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ».

Αποκλεισμός Μπαρτσελόνα Σακίρα: Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες δείχνει τις αντιδράσεις της Σακίρα την ώρα που η Μπαρτσελόνα δεχόταν τέσσερα γκολ από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Η Μπαρτσελόνα πήγε την περασμένη σεζόν στο “Άνφιλντ” με “προίκα” το 3-0 του “Καμπ Νου”, αλλά γνώρισε την ήττα 4-0 από τη Λίβερπουλ κι έμεινε εκτός τελικού του Champions League. Ουδείς φίλος της ομάδας δεν μπορούσε να καταλάβει το μέγεθος της συντριβής.

Ούτε κι η Σακίρα που έβλεπε το ματς με τους δύο γιους της. Η αντίδραση της συζύγου του Ζεράρ Πικέ παρουσιάζεται στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, που δείχνει την πορεία της Μπαρτσελόνα την περσινή σεζόν. Να σημειώσουμε πως πλησιάζει η πρεμιέρα της σειράς “Matchday” που βασίζεται σε οκτώ σημαντικά παιχνίδια που η Μπαρτσελόνα έδωσε τη σεζόν 2018/19 και οι Καταλανοί μας έδωσαν ένα teaser από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο φαίνεται η αντίδραση της Σακίρα, τη στιγμή του αποκλεισμού των “μπλαουγκάρα” από τη Λίβερπουλ.

Τα 8 ντοκιμαντέρ που θα βγουν το προσεχές διάστημα θα… επιτρέψουν στους θεατές να δουν τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του Βαλβέρδε -αλλά και δικοί τους άνθρωποι- αντιμετώπισαν τη χαρά και τη λύπη σε 8 “μεγάλα” ματς της σεζόν 2018/2019 και ένα από αυτά είναι και η “μάχη” του Άνφιλντ. Μάλιστα, στο teaser που πόσταραν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στο twitter φαίνεται η αντίδραση της Σακίρα τη στιγμή που οι Καταλανοί δέχθηκαν το 4ο γκολ από τη Λίβερπουλ.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1197198272898781190?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5E

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις