Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κιβωτός του Κόσμου: Πέθανε διευθύντρια του ιδρύματος
ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Πέθανε διευθύντρια του ιδρύματος

Κιβωτός του Κόσμου: Απέραντη οδύνη για τους ανθρώπους της Κιβωτού του Κόσμου του πατέρα Αντώνιου, αφού έφυγε από την ζωή η διευθύντρια της Κιβωτού Μαρίνα Κατσίμπαλη.

Κιβωτός του Κόσμου: Θρήνος στην Κιβωτό του Κόσμου, καθώς πέθανε η για είκοσι χρόνια διευθύντρια του ιδρύματος και η πιο στενή συνεργάτης του πατρός Αντωνίου Μαρίνα Κατσίμπαλη. Ο ίδιος ο πατήρ Αντώνιος αποχαιρέτησε τη συνεργάτιδα και καλή του φίλη με μια ανάρτηση στο facebook, γεμάτη εκτίμηση για το πρόσωπο που έφυγε, αλλά και οδύνη.

Συγκεκριμένα, ο πατήρ Αντώνιος έγραψε: «Με συναισθήματα οδύνης και σπαραγμού ψυχής βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι η καλή και πιστή συνεργάτης μου και διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου εδώ και 20 χρόνια, η αγαπημένη μας Μαρίνα Κατσίμπαλη εκοιμήθη χθες 20-11-2019. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν θα σε έχουμε πια κοντά μας. Υπηρέτησες πιστά και ακούραστα την ΚΙΒΩΤΟ ΜΑΣ, εργάστηκες με συνέπεια, ευθύνη και προθυμία για τα παιδιά μας.

Κιβωτός του Κόσμου: «Έφυγες πάνω στο καθήκον»

Η πρόωρη απώλεια σου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό, έφυγες πάνω στο καθήκον με τα χέρια σου γεμάτα από χιλιάδες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης που κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για το καλό της κοινωνίας. Καλό παράδεισο Μαρίνα μου. π. Αντώνιος Παπανικολάου. Η τελετή θα γίνει την Παρασκευή 22/11/2019 στις 12.00 στο παρεκκλήσι της Κιβωτού του Κόσμου στην οδό Σαρπηδόνος 29 – 31 στον Κολωνό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις