Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για Τετάρτη, 20/11
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για Τετάρτη, 20/11

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Είναι πράγματι πολύ σημαντικό να κάνεις μία δουλειά που αγαπάς, που είναι το μεράκι σου, η κλίση και το ταλέντο σου! Τότε μόνο μπορείς να έχεις καλή πρόοδο και εξέλιξη, γιατί η δουλειά δεν θα είναι για σένα «αγγαρεία» αλλά ένας έρωτας που σε κάνει να γίνεσαι πιο δημιουργικός! Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις ποιο είναι το επάγγελμα που σου ταιριάζει απόλυτα και με το οποίο θα μπορούσες να έχεις μία καλή εξέλιξη. Τα ζώδια όμως έχουν την απάντηση ακόμα και στον τομέα των επαγγελματικών μας. Διάλεξε μια δουλειά που σ’ αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου. Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός 🎶

Αν εκφράσετε την ένταση που αισθάνεστε με πάθος και βγάλετε από μέσα σας εκείνο που σας μπλοκάρει μέσα από τον έρωτα το σεξ και τη δημιουργική διάθεση, τότε και θα αποσυμφορηθείτε ψυχολογικά και θα κερδίσετε ξεχωριστές στιγμές, με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, ή εκείνον που επιθυμείτε να φέρετε στη φωλιά σας. Η επιλογή είναι δική σας. Αντί λοιπόν να σκάβετε την ψυχή σας για να βρείτε απαντήσεις, καλύτερα να προκαλέσετε σεξουαλικά την ερωτική σας τύχη και να βγάλετε την ένταση εκεί. Τότε θα γίνετε οι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού. Κάντε το.

Ταύρος 🎶

Τις ημέρες αυτές που θα αισθανθείτε διάφορες πιέσεις και άγχη από τις υποχρεώσεις που σας βάζει η καθημερινότητα, ίσως να ξεσπάσετε με ένταση συναισθηματική στον σύντροφό σας. Να θυμάστε ότι δεν είναι εκείνος η αιτία των όσων σας βασανίζουν και σας κουράζουν καθημερινά. Εάν είστε μόνοι, προσπαθήστε να κρύψετε ότι σας καταπιέζει, από τον άνθρωπο που θέλετε να φέρετε στη φωλιά σας και προσπαθήστε να γίνετε πιο διπλωματικοί και ερωτικοί στο λόγο σας. Κρατήστε την άποψή σας επί παντός επιστητού και ασχοληθείτε μόνο με το πως θα καταφέρετε να τον ρίξετε.

Δίδυμοι 🎶

Έχετε σκεφτεί ποτέ όταν πιέζεστε, να αναζητήσετε την παρηγοριά σε μια αγκαλιά; Σήμερα λοιπόν η μέρα, μπορεί να έχει υποχρεώσεις που σας πιέζουν και κάποιες στιγμές μπορεί να σας αγανακτήσουν, για θυμηθείτε τότε, πόσο σπουδαία απόδραση είναι ο έρωτας κι αναζητήστε καταφύγιο σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε. Δεν αποκλείεται εκτός από το παρηγορητικό του λόγο, να έχει για σας φυλαγμένη και μία θέση στην καρδιά του. Θα αφήσετε την ευκαιρία να φύγει, επειδή έτυχε να βρεθείτε σε μια στιγμή έντασης; Με μια αγκαλιά, όλα διορθώνονται να ξέρετε.

Καρκίνος 🎶

Ο έρωτας η χαρά και η δημιουργία, γεμίζουν με φως την καρδιά και τη σκέψη σας. Η αισιοδοξία, προσθέτει τόνους στα μάτια σας και σας κάνει πιο θελκτικούς την εποχή αυτή. Παράλληλα τη δυναμική που δείχνετε το τελευταίο διάστημα, προκαλεί το θαυμασμό και γοητεύει, φέρνοντας κοντά σας ανθρώπους να σας γνωρίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και κάπου εκεί, παραμονεύει ο έρωτας. Μια γνωριμία σχετικά πρόσφατη, που ενώ είχε εξ αρχής ερωτική χροιά αλλά δεν ευδοκίμησε τότε, τώρα έρχεται για να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση.

Λέων 🎶

Μπορεί σήμερα ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να σας κατηγορήσει για κάποιες παραλήψεις που αφορούν κυρίως τη σχέση σας. Επειδή όμως, ακόμα και αν συμβαίνουν, δεν είναι μόνο με δική σας υπαιτιότητα, καλό θα ήταν με ήρεμη συζήτηση και χωρίς εντάσεις, να του εξηγήσετε, τι θα μπορούσε να κάνει κι εκείνος για να σας βοηθήσει. Αν είστε μόνοι, οι πρωτοβουλίες που πήρατε για κάποιο πρόσωπο που σας γοήτευσε, βλέπετε τώρα πως μάλλον πέφτουν στο κενό. Και λοιπόν; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αμέ.

Παρθένος 🎶

Από εχτές που πέρασε ο πλανήτης Άρης στο Σκορπιό, ξεκίνησε για σας μία εξαιρετική περίοδος, όπου θα σας βοηθήσει να διευρύνετε το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε καινούργιες συμμαχίες που θα προάγουν την επαγγελματική σας καριέρα και ασφαλώς, να φέρουν στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους που σίγουρα, θα αναπτυχθεί μεταξύ σας, μια ερωτική χροιά. Εάν επιθυμείτε λοιπόν μια ανανέωση στον ερωτικό σας τομέα, τώρα θα έχετε και τις ευκαιρίες τις προκλήσεις και τις προοπτικές, να δημιουργήσετε μια σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Ζυγός 🎶

Εάν τις ημέρες αυτές κάνετε μία γνωριμία, ή έχετε ήδη κάνει μια πρόσφατη και ανάμεσα σε εσάς και στο άτομο αυτό, υπάρχει μία ερωτική χροιά, ή καλλιεργείται μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, προσέξτε γιατί κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε από μια κατάσταση, που ενώ θα σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα, δεν είναι εκείνη που τελικά θα σας πάει στον παράδεισο. Πίσω από τις ευγενικές προθέσεις του ατόμου αυτού, ίσως να κρύβεται ένας χειριστικός χαρακτήρας, που λίγο αργότερα θα καταλάβετε, ότι σας χρησιμοποιεί εκμεταλλευόμενος τα ευγενικά σας αισθήματα.

Σκορπιός 🎶

Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο, είναι ένα σύνθημα που θα πρέπει να το βάλετε σε εφαρμογή τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Αντί λοιπόν να αντιδράτε με επιθετικότητα και με θυμό, γιατί δεν το μετατρέπετε σε φλόγα και πάθος όλο αυτό; Τόσο ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, όσο και εκείνος που επιθυμείτε να φέρετε στη φωλιά σας, θα παρασυρθεί στο κύμα σας. Από την άλλη μεριά, εσείς που δεν βρίσκεστε το διάστημα αυτό σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, αρκεστείτε προς το παρόν μόνο στο εφήμερο και περιστασιακό, παίρνοντας πάντοτε τις ανάλογες προφυλάξεις.

Τοξότης 🎶

Διώξτε τα αρνητικά συναισθήματα από μέσα σας, τις σκέψεις που τείνουν να γίνουν ερωτικά απωθημένα και κάποια λόγια που τα πήρατε πολύ στα σοβαρά και προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο, αφού έτσι μπορεί να επηρεαστείτε τόσο, που να χαλάσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας για αιτίες που δεν ανήκουν στο σήμερα. Αν πάλι είστε μόνοι σας, βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, φτιάξτε τη διάθεσή σας μέσα από μια καλή συντροφιά. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο, με κάποιο άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου, να βρεθείτε από κοντά.

Αιγόκερως 🎶

Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα “θέλω” σας, που μπορεί να είναι λίγα σε σχέση με εκείνα που οι άλλοι απαιτούν την κάλυψή τους από σας, όμως είναι σημαντικά για να αισθανθείτε ψυχολογικά ισορροπημένοι. Άρα, βάλτε κόκκινες γραμμές και οριοθετηθείτε, όταν εκείνοι που αγαπάτε, σας ζητούν παραπάνω πράγματα από όσα σας προσφέρουν. Στον έρωτα, ξεκαθαρίστε τι είστε διατεθειμένοι να παραχωρήσετε από το χρόνο και τα αισθήματά σας δίνοντας στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα μείνει.

Υδροχόος 🎶

Θυμό και υπέρμετρη καταπίεση, ίσως να νιώσετε κάποιες στιγμές, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Θα προέρχεται τόσο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, όσο και από τις κοινωνικές ή φιλικές. Κάπου γύρω σας οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας, τελικά δεν εκτιμούν όσα κάνετε για εκείνους, ή έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σας. Κάπου κι εσείς, βάλατε κόκκινες γραμμές σε δευτερεύοντα θέματα κι αφήσατε άλλα πιο σημαντικά, εκτός του πλάνου σας. Άλλοι πάλι ερωτικά, ίσως και να επιθυμήσετε κάτι που να προέρχεται από το παρελθόν, που σας έδινε σταθερότητα.

Ιχθύς 🎶

Ακόμα και αν χρειαστεί να κυνηγήσετε έναν έρωτα, είστε πλέον αποφασισμένοι να ρισκάρετε, αφού καλύτερα να μετανιώνετε για κάτι που δοκιμάσατε, παρά να μην τολμήσετε να εκμεταλλευτείτε την ερωτική σας ρέντα, που αυτές τις μέρες θα είναι αυξημένη. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για αρκετό καιρό μετά, δε θα περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει αλλά θα το προκαλέσετε και μάλιστα θα ανταποκριθεί, με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Τώρα εάν επιθυμείτε μία πιο σοβαρή σχέση, εκεί θα χρειαστεί να επιδείξετε ιδιαίτερη μέριμνα. Σκεφτείτε το.

Καλημέρα💋 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις