Πυροβολήθηκε από καραμπίνα: Τραγωδία στην Αφρική, το αποδεικτικό – μοιραίο στοιχείο στην δικαστική αίθουσα

ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολήθηκε από καραμπίνα: Τραγωδία στην Αφρική, το αποδεικτικό – μοιραίο στοιχείο στην δικαστική αίθουσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Πυροβολήθηκε από καραμπίνα: Η γεμάτη καραμπίνα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματίσει βαριά την 51χρονη εισαγγελέα στο πόδι.

20.11.2019 | 11:47

Πυροβολήθηκε από καραμπίνα: Τραγικό θάνατο μέσα σε δικαστική αίθουσα βρήκε μια εισαγγελέας στη Νότια Αφρική όταν εκπυρσοκρότησε μια καραμπίνα-αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη στην οποία συμμετείχε. Η 51χρονη Αδελαΐδα Φερέιρα-Βατ δέχθηκε τα πυρά στο πόδι της όταν η καραμπίνα έπεσε στο έδαφος. Η σφαίρα καρφώθηκε στον μηρό της εισαγγελέως, της Αδελαίδας Φερέιρα-Βατ η οποία τινάχτηκε από την καρέκλα της κεραυνοβολημένη. Έντρομοι οι παριστάμενοι στη δίκη προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην αιμόφυρτη εκείνη την ώρα εισαγγελέα. Προσπαθούσαν επανειλημμένα να την σώσουν να την σώσουν με σκοπό να σταματήσουν την αιμορραγία μέχρι το ασθενοφόρο να την μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Δυστυχώς, όμως, η 51χρονη δεν άντεξε στις βοήθειες των παρισταμένων, καθώς εκτιμάται ότι οι σφαίρες της καραμπίνας πέτυχαν μια αρτηρία. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να διακριβώσουν γιατί η καραμπίνα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ενώ ήταν ακόμα γεμάτη. Όπως σημειώνουν συνάδελφοι της άτυχης 51χρονης οι σφαίρες της καραμπίνας θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί σε διαφορετική σακούλα αποδεικτικών στοιχείων και να μην βρίσκονται στην καραμπίνα. Η εισαγγελέας είχε μια κόρη η οποία ήταν αρραβωνιασμένη και μάλιστα επρόκειτο σύντομα να παντρευτεί.

Δείτε ακόμη

Σοκ στην Βραζιλία: Δολοφόνησαν άστεγη στην μέση του δρόμου (vid)

Exit mobile version