Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα αυτοκτονίας Πάτρα: Μητέρα απολύθηκε και προσπάθησε να πέσει
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας Πάτρα: Μητέρα απολύθηκε και προσπάθησε να πέσει

Απόπειρα αυτοκτονίας Πάτρα: Η 50χρονη μητέρα 3 παιδιών προσπάθησε να πέσει στο κενό λίγες ημέρες αφότου απολύθηκε – Την πρόλαβαν οι κόρες της και οι συνδικαλιστές.

Απόπειρα αυτοκτονίας Πάτρα: Τέλος στη ζωή της, προχωρώντας σε απόπειρα αυτοκτονίας, θέλησε να δώσει μια 50χρονη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, μονογονεϊκής οικογένειας, στην Πάτρα. Ο λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες απολύθηκε από τη δουλειά της, όπου παρείχε τις υπηρεσίες της για 10 ολόκληρα χρόνια. Η μητέρα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της και ήθελε να πέσει. Την τελευταία στιγμή κατάφεραν να την αποτρέψουν οι κόρες της και οι συνδικαλιστές. Η γυναίκα εργαζόταν καθημερινά σε επιχείρηση τοπικών συμφερόντων. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, δεν έπαιρνε άδειες αλλά ούτε και ρεπό.Όταν η μητέρα ένιωσε εξάντληση, απευθύνθηκε στους γιατρούς που της έδωσαν 15νθήμερη άδεια, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο οργανισμός της. Αυτό όμως ήταν και η αρχή για τα δεινά της.

Τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας, μέχρι να πατήσει ξανά στα πόδια της, καθώς βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την απόλυσή της από τον παιδικό της φίλο – εργοδότη. Όμως, πολλά είναι τα περιστατικά των καταγγελιών για μη χορήγηση αδειών και ρεπό στο προσωπικό από πολλές τοπικές επιχειρήσεις με την απειλή της απόλυσης. Το εργατικό κέντρο καλεί το σύνολο των εργαζόμενων της περιοχής, να τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εργοδότες και να μην επιτρέπει με τεχνάσματα των εργοδοτών να χάνει τα νόμιμα ρεπό και τις άδειές του, ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύονται οι απολύσεις κατά την διάρκεια των αναρρωτικών αδειών και αμέσως μετά την επιστροφή του προσωπικού στα πόστα του. Την ίδια ώρα είναι πολλά τα περιστατικά των καταγγελιών για μη χορήγηση αδειών και ρεπό στο προσωπικό από πολλές τοπικές επιχειρήσεις με την απειλή της απόλυσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις