Αθήνα

°C

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Πολυχρονίου σήμερα: “Αν ήξερα ότι η πρώην μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την χώριζα για την Μάγκι Χαραλαμπίδου”
LIFESTYLE

Γιώργος Πολυχρονίου σήμερα: “Αν ήξερα ότι η πρώην μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την χώριζα για την Μάγκι Χαραλαμπίδου”

Γιώργος Πολυχρονίου σήμερα: Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα στην κάμερα του Πρωινού.

Γιώργος Πολυχρονίου σήμερα: Γνωστός για τις αιχμηρές του δηλώσεις ο Γιώργος Πολυχρονίου και αυτή τη φορά ήταν αποκαλυπτικός. Ο βετεράνος παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Παραξενεύτηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που είπα την ηλικία της. Λέω ‘αγάπη μου, εσύ το δήλωσες’ κι έκλεψα και κανά δυο χρόνια. Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο η μητέρα της κόρης μου και στον 5ο η κόρη μου με την οικογένειά της. Η πολυκατοικία είναι της πρώην γυναίκας μου. Αν το ξέρα, δεν θα την άφηνα για να παντρευτώ τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Μου το είχε κρύψει», λέει χαμογελώντας ο Γιώργος Πολυχρονίου.

«Η εγγονή μου απαγορεύεται να με λέει παππού. Με λέει Πιτ», αποκαλύπτει ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου είχε πει για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μεγάλωσε εκνευριστικά, είναι 50 ετών. Τι να την κάνω 50 ετών; Εγώ κινούμε μεταξύ 20 κάτι και 40. Αν περάσει τα 40 πρέπει να δω και ταυτότητα για να πειστώ».

Και η Μάγκυ ρωτήθηκε για αυτές τις δηλώσεις του Πολυχρονίου και απάντησε: «Μα είναι δυνατόν εσύ να τον εκθειάζεις και να λέει τέτοιες βλακείες; Προσπαθώ πάντα να βρω έναν λόγο, γιατί ο Γιώργος είναι μικρό παιδί και για όλα υπάρχει ένας λόγος που τα κάνει. όταν είδα ότι το θέμα έχει παίξει παντού, σκέφτηκα ότι απλά ήθελε να παίξουμε παντού, οπότε λέει τι να πω, θα πω αυτό.

Τον είχα πάρει στη γιορτή του και μου έλεγε πόσο θεά είμαι και πόσο δεν γερνάω, τι κάνω, ότι είμαι τεκνό και αιώνια έφηβη. Επειδή δεν συνηθίζει να λέει άλλα εμπρός και άλλα πίσω, θεωρώ ότι απλά το έκανε για πλάκα»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις