Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Lady Gaga παράνυφος: Με την πιο… σέξι εμφάνιση στο γάμο της φίλης της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga παράνυφος: Με την πιο… σέξι εμφάνιση στο γάμο της φίλης της

Lady Gaga παράνυφος: Με ανανεωμένο λουκ, σούπερ διάθεση και ροζ μαλλιά εμφανίστηκε η Lady Gaga στο γάμο μιας από τις καλύτερες φίλες της το Σαββατοκύριακο.

Lady Gaga παράνυφος: Άλλη μια ακραία εμφάνιση έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga. Με ροζ μαλλιά και σούπερ διάθεση εμφανίστηκε στο γάμο μιας από τις καλύτερες φίλες της το Σαββατοκύριακο. Μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια αυτή την εποχή να περνά πολλές ώρες στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, ωστόσο κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο προκειμένου να παραστεί – όχι ως απλή καλεσμένη, αλλά ως παράνυμφος – στον γάμο της μακιγιέρ Σάρα Τάνο, δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία της από την παραλία μετά το γεγονός, προς τιμή του νιόπαντρου ζευγαριού. Συγκεκριμένα, η Lady Gaga φορούσε ένα ροζ σατέν, μακρύ φόρεμα με ένα μεγάλο κόψιμο, που έφτανε μέχρι το μηρό και φρόντισε να δείξει το τατουάζ που έχει στο πόδι. «Δύο από τους καλύτερους φίλους μου μόλις παντρεύτηκαν.

Ώρα για πάρτι» έγραψε στην λεζάντα που την δείχνει να ποζάρει σε μια ειδυλλιακή παραλία το ηλιοβασίλεμα και κρατούσε την ανθοδέσμη της ψηλά στον αέρα, θυμίζοντας το Άγαλμα της Ελευθερίας. Όσο για τα μαλλιά της, είχε βάλει μακριές τρέσσες και τα είχε βάψει ροζ για να ταιριάζουν με το φόρεμα. Η νύφη δεν είχε ζητήσει πάντως από τις παράνυμφές να φορέσουν ροζ στον γάμο της με τον Τιμ Στιούαρτ, κι αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσαν ο γαμπρός και η νύφη με τις πανάνυμφους, όπου η καθεμία φοράει κάτι άλλο, εκφράζοντας έτσι την προσωπικότητά τους. Σε άλλα στιγμιότυπα από τον γάμο, η Lady Gaga φαίνεται να χορεύει με ξέφρενο ρυθμό επάνω στα τραπέζια, ή να ποζάρει μαζί με τον γαμπρό και την νύφη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις