Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα, 18/11
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα, 18/11

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματα της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινάει με την αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών «Άγριες Μέλισσες», που έρχεται με νπέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματα της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει.Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι τρέχει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος.Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Την ίδια στιγμή ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει.

Ο Κυπραίος απειλεί ανοιχτά τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη. Ο Μιλτιάδης οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο. Παράλληλα ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Δούκα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 18/11

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 29: Όσα παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 14/11

Στο επεισόδιο της προηγούμενης Πέμπτης, παρακολουθήσαμε ότι οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινάνε αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ ’εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 29: Το τρέιλερ του προηγούμενου επεισοδίου της Πέμπτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις