Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερίνη – μάνα και κόρη: Το πόρισμα για τον θάνατό τους
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη – μάνα και κόρη: Το πόρισμα για τον θάνατό τους

Κατερίνη - μάνα και κόρη: Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου.

Κατερίνη – μάνα και κόρηΟλοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης και της μητέρας της, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές έξω από το όχημά τους, σε γκρεμό στην Εθνική Οδό ΚατερίνηςΕλασσόνας, εννιά μέρες μετά την εξαφάνισή τους.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος. Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου, μετά την πτώση σε χαράδρα 120 μέτρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου.

Κατερίνη – μάνα και κόρη: Το χρονικό

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα.

Κατερίνη – μάνα και κόρη: Το μήνυμα του πατέρα στο Facebook

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη που μαζί με τη μητέρα της βρήκαν τραγικό τέλος. Σε σπαρακτικό του μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις