Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγγελος Αναστασιάδης τροχαίο: “Άγιο” είχε ο πρώην προπονητής – Διαλύθηκε το αγροτικό
ΕΛΛΑΔΑ

Άγγελος Αναστασιάδης τροχαίο: “Άγιο” είχε ο πρώην προπονητής – Διαλύθηκε το αγροτικό

Άγγελος Αναστασιάδης τροχαίο: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Χαλκιδική, με την σύζυγό του να δίνει στην δημοσιότητα την φωτογραφία από... ό, τι έμεινε από το όχημα.

Άγγελος Αναστασιάδης τροχαίο: “Άγιο” είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος δεν έπαθε το παραμικρό μετά την πτώση σε χαράδρα τριών μέτρων του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ενώ ταξίδευε προς την Αρναία. Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου που ανήρτησε στα social media η σύζυγος του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μετά το τροχαίο ατύχημα δείχνουν το μέγεθος των ζημιών που υπέστη το αγροτικό στο οποίο επέβαινε ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον συνεργάτη του, Άγγελο Τερζή.

«Ο Άγγελός μου είναι καλά μετά το τροχαίο του» έγραψε η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη στο Facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε στην Αρναία για να δει αρχικά κάποιους φίλους του, αλλά και για να παραβρεθεί σε ένα τραπέζι που έκανε ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ.

Στα socila media, δίνουν και παίρνουν οι αναφορές για τις αλλεπάλληλες επικλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Παναγία, με πολλούς να αναφέρουν πως τώρα θα πιστεύει ακόμα περισσότερο!

Η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή Κηπουρού, ανέβασε στα social media φωτογραφίες:
Άγγελος Αναστασιάδης τροχαίο: Βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις