Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ράκιτιτς – Βαλβέρδε: Τριγμοί στη Μπαρτσελόνα – «Είμαι 31 ετών, όχι 38», είπε ο Κροάτης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ράκιτιτς – Βαλβέρδε: Τριγμοί στη Μπαρτσελόνα – «Είμαι 31 ετών, όχι 38», είπε ο Κροάτης

Ράκιτιτς - Βαλβέρδε: Τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του στη φετινή Μπαρτσελόνα εξέφρασε δημόσια ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ράκιτιτς – ΒαλβέρδεΤο παράπονό του για την περιθωριοποίηση που υφίσταται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε σε συνέντευξή του, ο Ιβάν Ράκιτιτς. Στα 5 χρόνια παρουσίας του στη Μπαρτσελόνα, ο Κροάτης μέσος έχει σημαντική συμμετοχή στην ισπανική ομάδα, ωστόσο φέτος, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο 31χρονος παρολίγον πρωταθλητής Κόσμου, με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας, έχει μόλις 10 συμμετοχές και 255 λεπτά συνολικού αγωνιστικού χρόνου στη φετινή Μπάρτσα, γεγονός που τον έχει καταστήσει «κομπάρσο» στις επιλογές του προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η κατάσταση αυτή, έφερε το ξέσπασμά του σε τηλεοπτική συνέντευξη, όπου και εξέφρασε δημοσίως τις σκέψεις του για την εν λόγω υπόθεση. «Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή, οποιουδήποτε συλλόγου. Εγώ σε αυτά τα πέντε χρόνια έδωσα πολλά στη Μπαρτσελόνα και θέλω να συνεχίσω να περνώ καλά εντός γηπέδου. Είμαι 31 ετών, όχι 38. Αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Η κόρη μου όταν της παίρνουν τα παιχνίδια της, αισθάνεται λυπημένη. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Μου έχουν κόψει τη μπάλα και είμαι θλιμμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Ράκιτις στην εκπομπή του Χόρχε Βαλντάνο στο κανάλι “Movistar”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις