Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρουκ Σιλντς βραβεία: Η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης στην πιο glam chic εμφάνιση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρουκ Σιλντς βραβεία: Η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης στην πιο glam chic εμφάνιση

Μπρουκ Σιλντς βραβεία: Η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης με φυσική ομορφιά και σούπερ μίνι σε γυναικεία βραβεία. =

Μπρουκ Σιλντς βραβεία: Η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης αποδεικνύει ότι τα 54 της πάνε πολύ, αφού συνεχίζει να δείχνει πανέμορφη και λαμπερή. Η Μπρουκ Σιλντς, σύμβολο ομορφιάς και αισθητικής, έκανε μια πραγματικά statement εμφάνιση, αφού το glam μίνι φόρεμά της μάγεψε τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην ετήσια απονομή βραβείων του περιοδικού. Με εντυπωσιακό μακιγιάζ, η Μπρουκ Σιλντς μάς έδωσε έμπνευση για μια glamorous έξοδό μας. Η ηθοποιός και μοντέλο των ‘80s φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες με έντονα μανίκια που είναι φέτος τάση και το συνδύασε με διχτυωτό καλσόν και μαύρες γόβες. Στα 54 της χρόνια, η Μπρουκ Σιλντς είναι μια γυναίκα που εκπέμπει γοητεία και θηλυκότητα. Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα με χωρίστρα στη μέση, ενώ το εντυπωσιακό μακιγιάζ της αναδείκνυε τα συγκλονιστικά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αυτό το κόκκινο κραγιόν της το λατρέψαμε!

Μπορεί η διάσημη ηθοποιός να μετρά μισό αιώνα ζωής ωστόσο παραμένει πανέμορφη και αγέραστη ενώ το αγαλματένιο και αψεγάδιαστο κορμί της εύκολα συναγωνίζεται αυτό της εικοσάρας. Η πρώτη της επαφή με την κάμερα έγινε όταν ήταν μόλις 11 μηνών, όταν εμφανίστηκε σε διαφήμιση για ένα σαπούνι. Στα 12 της χρόνια πρωταγωνίστησε στην ταινία Pretty Baby και έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία Γαλάζια Λίμνη στα 14 της. Τότε ήταν που φωτογραφήθηκε και για το εξώφυλλο της Vogue. Έχει παίξει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές ταινίες και σειρές, όπως το Νόμος και Τάξη και Lipstick Jungle. Σε συνέντευξή της στο Reuters, μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ως γυναίκα. Για την ακρίβεια, ως μία γυναίκα που βρίσκεται, κυριολεκτικά, μία ζωή στη δημοσιότητα.

Μπρουκ Σιλντς μητέρα: Η μητέρα – μάνατζέρ της και η μάχη με την κατάθλιψη

«Επειδή αυτό ξεκίνησε πολύ νωρίς, δεν μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα. Απλώς καταλάβαινα σταδιακά πως αυτό το κομμάτι, της διασημότητας, θα επηρεάζει τη ζωή μου», λέει. Η μητέρα της ήταν και μάνατζέρ της και διαχειριζόταν τα χρήματά της. Η ίδια, όμως, λέει ότι τα χρήματα δεν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δική της ζωή. «Για τη μητέρα μου ήταν το πιο σημαντικό πράγμα γιατί δεν προερχόταν από πλούσια οικογένεια. Είχε όνειρα όπως το να αποκτήσουμε ένα εξοχικό στην Μοντάνα. Κάποιο χρονικό διάστημα, αφ′ ότου άρχισα να πληρώνομαι, είχαμε στην κατοχή μας έξι ακίνητα και η ζωή μας έγινε καλύτερη, καθώς πάντα είχα τη δυνατότητα να βγάζω χρήματα από αυτή τη δουλειά. Βρήκα ειδικούς που με συμβούλευσαν να μην παίρνω μεγάλα ρίσκα όσον αφορά τις δουλειές μου και με οδήγησαν στη σωστή ‘κατεύθυνση’, ώστε να βγάζω σταδιακά όλο και περισσότερα χρήματα και να μην χρεοκοπήσω».

Συνέχισε μάλιστα τον λόγο της, τονίζοντας ότι: «Τώρα και εγώ, αλλά και ο άντρας μου, δουλεύουμε αρκετά και πάμε πολύ καλά στα οικονομικά μας». Κάποια στιγμή έγινε γνωστή η μάχη της με την κατάθλιψη. «Ήμουν συντετριμμένη», λέει. «Ξαφνικά τίποτα από αυτά που είχα καταφέρει δεν με έκανε ευτυχισμένη. Έμαθα ότι είναι πολύ σημαντικό να λες αυτά που αισθάνεσαι στους άλλους και να παραδέχεσαι ότι δε νιώθεις ‘δυνατός’. Υπάρχει ακόμα ένα αίσθημα ντροπής γύρω από αυτά τα θέματα και μπόρεσα να το ξεπεράσω μόνο όταν μοιράστηκα την ιστορία μου με άλλους». Όσο για το μέλλον… «Η ιδέα της απόσυρσης μου ακούγεται σα θάνατος. Η δουλειά είναι πηγή ζωής για μένα και αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής και της ταυτότητάς μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτήν», λέει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις