Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νομοσχέδιο Παιδεία: Νέα… παρέμβαση από βανδάλους
ΕΛΛΑΔΑ

Νομοσχέδιο Παιδεία: Νέα… παρέμβαση από βανδάλους

Νομοσχέδιο Παιδεία: Στην είσοδο του γραφείου του υφυπουργού Βασίλη Διγαλάκη στα Χανιά έγραψαν με κόκκινη μπογιά: «Κάτω το νομοσχέδιο».

Νομοσχέδιο Παιδεία: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις με τη μορφή απειλών και βανδαλισμών κατά στελεχών του υπουργείου Παιδείας αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο. Μετά την… παρέμβαση μελών της «Φοιτητικής Ομάδας» του Ρουβίκωνα πριν από τέσσερις ημέρες στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι, που το βανδάλισαν με μπογιές, σειρά είχε ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι βανδάλισαν την είσοδο του πολιτικού του γραφείου στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Δράστες είναι μια ολιγομελής ομάδα που συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης φοιτητές-φοιτητικοί σύλλογοι του Πολυτεχνείου Κρήτης, οργανώσεις και συλλογικότητες, για όσα συνέβησαν χθες Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στην είσοδο του γραφείου, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, έγραψαν με κόκκινη μπογιά: «Κάτω το νομοσχέδιο».

Νομοσχέδιο Παιδεία: Η δήλωση του υφυπουργού

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης σχολιάζοντας στη σελίδα του στο Facebook τον βανδαλισμό, έγραψε τα εξής: «Πριν λίγο έγινε μια “ρηξικέλευθη” και “εμβριθής” παρέμβαση “υψηλού” πολιτικού συμβολισμού στην είσοδο του γραφείου μου. Οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί είναι κάτι εύκολο. Το δύσκολο είναι η δημιουργία, η σύνθεση και οι εποικοδομητικές προτάσεις».

Η.. παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο της κ. Κεραμέως

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις