Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γκάζι κλαμπ: “Αστυνομία, όλοι κάτω” – Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της Δίωξης Ναρκωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι κλαμπ: “Αστυνομία, όλοι κάτω” – Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της Δίωξης Ναρκωτικών

Γκάζι κλαμπ: Από την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 1οης Νοεμβρίου συνελήφθησαν 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών.

Γκάζι κλαμπ: Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της Δίωξης Ναρκωτικών σε κλαμπ στο Γκάζι έρχεται στη δημοσιότητα. «Όλοι κάτω, όλοι κάτω», ακούγονται στο βίντεο -που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στου Star- να φωνάζουν οι αστυνομικοί που κάνουν έρευνες στο κλαμπ για ναρκωτικά. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το συγκεκριμένο μαγαζί είχε μπει από καιρό στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπήρχαν πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο εσωτερικό του.

Από την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 1οης Νοεμβρίου συνελήφθησαν 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έλεγχοι της Δίωξης Ναρκωτικών σε νυχτερινά καταστήματα αναμένεται να εντατικοποιηθούν το προσεχές διάστημα προκειμένου να καταπολεμηθεί η διακίνηση των απαγορευμένων ουσιών.

Γκάζι κλαμπ: Ακόμη τρέμω, έγραψε ο Απέργης

Δύο ημέρες μετά την έφοδο δεκάδων αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και ο Dj Γιώργος Απέργης που ήταν και ο γκεστ μιλάει στο ethnos.gr για την πρωτοφανή επιχείρηση της Αστυνομίας πέντε λεπτά πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως υπολογίζει, περίπου 60 αστυνομικοί πρέπει να συμμετείχαν στην επιχείρηση αλλά αυτό που -όπως τονίζει «ήταν άκρως σοκαριστικό»- ήταν οι μέθοδοι που ακολούθησαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, υποχρεώνοντας περίπου 300 άτομα να βρίσκονται γονατισμένα και με τα χέρια στο κεφάλι, προκειμένου να υποβληθούν σε σωματικούς ελέγχους για ναρκωτικά.

«Είμαι σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου. Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ίσως μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και πάλι εάν έβλεπα αυτή τη σκηνή θα την θεωρούσα υπερβολή», λέει ο Γιώργος Απέργης, ο οποίος είναι επαγγελματίας Dj από το 1994 και διοργανώνει και ο ίδιος βραδιές με ηλεκτρονική χορευτική μουσική τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία. «Παίζω πολύ συχνά σε μεγάλα κλαμπ της Γερμανίας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Και στο εξωτερικό γίνονται έλεγχοι αλλά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Μου κάνει δε εντύπωση πως δύο ημέρες μετά το επεισόδιο κανείς από τους 300 θαμώνες δεν έχει μιλήσει, ίσως γιατί είναι νέοι σε ηλικία και φοβούνται να μην έχουν μπλεξίματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις