Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έγκλημα Καβάλα: Δολοφονία για ασήμαντη αφορμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα Καβάλα: Δολοφονία για ασήμαντη αφορμή

Έγκλημα Καβάλα: Ο 49χρονος ομολόγησε ότι μετά την παρατήρηση πήρε κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον 59χρονο.

Έγκλημα Καβάλα: Ο ιδιοκτήτης καντίνας που εργαζόταν σκληρά σε σημείο της εθνικής Οδού Καβάλας-Δράμας, έκανε παρατήρηση σε γνωστό του θαμώνα, που ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, να μη μιλάει δυνατά γιατί ενοχλούσε τους υπόλοιπους πελάτες. Εκείνος, χωρίς να χάσει χρόνο, έφυγε από την καντίνα, πήγε στο σπίτι του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, επέστρεψε και όταν βρήκε μόνο του τον άτυχο βιοπαλαιστή, τον πυροβόλησε και τον άφησε νεκρό!

Είναι συγκλονιστικά τα στοιχεία που έρχονται στο φως από την εξιχνίαση του εγκλήματος, που συντάραξε την κοινωνία τη Καβάλας, όταν έγινε γνωστό ότι ένας 59χρονος βιοπαλαιστής, βρέθηκε νεκρός, με σφαίρες από κυνηγετικό όπλο μέσα στην κινητή επιχείρησή του. Η σύζυγός του ήταν εκείνη που αποκάλυψε το έγκλημα, καθώς τηλεφωνούσε και αφού δεν έπαιρνε απάντηση έφθασε στο χώρο δουλειάς και βρήκε τον σύζυγό της νεκρό. Αμέσως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας και ιατροδικαστής μαζί με το εγκληματολογικό πήγαν στον τόπο του εγκλήματος.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Έγκλημα Καβάλα: Είχαν ακούσει λογομαχία

Σημαντική ήταν η μαρτυρία δύο πελατών, οι οποίοι είχαν περάσει λίγο νωρίτερα από την καντίνα και είπαν ότι ένα άτομο δημιουργούσε προβλήματα στον ιδιοκτήτη και άκουσαν λογομαχία. Οι αστυνομικοί πιστοποίησαν πολύ σύντομα ποιος ήταν στην καντίνα και συνέλαβαν τον 49χρονο δράστη, ο οποίος, κατά την εξέταση του ομολόγησε την πράξη του. «Ήμουν μεθυσμένος», είπε στους αστυνομικούς, «και φιλονικήσαμε γιατί έλεγε ότι μίλαγα πολύ δυνατά»…

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία για την εξιχνίαση ανακοίνωσε: «Όπως προέκυψε, ο δράστης βρισκόταν στην επιχείρηση του 59χρονου και μετά από λογομαχία που είχαν, αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Από το σημείο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 49χρονου, βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, η όποια και κατασχέθηκε».

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις