Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς Λονδίνο: Επόμενος αγώνας με Ζβέρεφ – Πότε παίζει ξανά στο ATP Finals
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Επόμενος αγώνας με Ζβέρεφ – Πότε παίζει ξανά στο ATP Finals

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Μετά τη σπουδαία νίκη του κόντρα στον Μεντβέντεφ, το επόμενο εμπόδιο στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά, ακούει στο όνομα «Σάσα» Ζβέρεφ.

Τσιτσιπάς ΛονδίνοΎστερα από την τεράστια νίκη που σημείωσε το μεσημέρι της Δευτέρας κόντρα στον κακό του «δαίμονα», Μεντβέντεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνεχίζει με διαφορετική ψυχολογία στο ATP Finals που διεξάγεται στο Λονδίνο. Ο Έλληνας τενίστας υπέταξε τον Ρώσο Μεντβέντεφ με 2-0 σετ (7-6, 6-4), πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη απέναντί του μετά από 5 συνεχόμενες ήττες.

Αυτό που τον έκανε να πάρει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του ήταν αναμφίβολα το σερβίς, το οποίο μεταξύ άλλων του «χάρισε» 5 απευθείας πόντους με άσο, ενώ ο 21χρονος «μετρ» της αντισφαίρισης εκμεταλλεύτηκε πολύ και την καλή του επαφή με το φιλέ.

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Επόμενος αντίπαλος ο Σβέρεφ

Το επόμενο εμπόδιο του Στέφανου στο εν λόγω τουρνουά, ακούει στο όνομα Αλεξάντερ «Σάσα» Ζβέρεφ, ένας σαφώς πιο «βατός» αντίπαλος για τον Τσιτσιπά, με τον οποίο μάλιστα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας ηττηθεί μόλις μία από τον 22χρονο Γερμανό που είναι βέβαια κάτοχος του τίτλου κερδίζοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον περσινό τελικό της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη στις 22:00 (ώρα Ελλάδος). Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί, ότι στον αγώνα της Δευτέρας που διεξήχθη ύστερα από τη νίκη του Τσιτσιπά, κόντρα στον θρύλο του τένις, Ράφαελ Ναδάλ, ο νεαρός άσος επικράτησε άνετα με 2-0 σετ του Ισπανού (6-2, 6-4).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις