Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δαλάκα σχέση: Ο Φιντιρίκος, είναι απλά ένας κούκλος – Ο φακός “τσάκωσε” το ζευγάρι
LIFESTYLE

Δαλάκα σχέση: Ο Φιντιρίκος, είναι απλά ένας κούκλος – Ο φακός “τσάκωσε” το ζευγάρι

Δαλάκα σχέση: Στα καλύτερά της είναι το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι πιο όμορφη από ποτέ, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι έχει νέο και ωραίο σύντροφο.

Δαλάκα σχέση: Ερωτευμένη με τον σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Λίγες ημέρες μετά τη βραδινή τους έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, η Κατερίνα Δαλάκα εμφανίστηκε με τον νέο της σύντροφο στο fashion show της Kathy Heyndels. Οι δυο τους καθόντουσαν στις πρώτες σειρές, απολαμβάνοντας το σόου. Το ειδύλλιο φέρεται να ξεκίνησε πριν λίγο καιρό. Οι δυο τους, αρχικά, ήταν φίλοι και σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται πιο κοντά.

Ο φωτογραφικός φακός του NDPphoto απαθανάτισε το ζευγάρι στο σόου μόδας. Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα να πιάνει τρυφερά του μπράτσο του Δημήτρη Φιντιρίκου, δείχνοντας ότι οι δυο τους είναι πολύ καλά. Ο 32χρονος Δημήτρης Φιντιρίκος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης με πολλά γνωστά hotspots στη Γλυφάδα.

Μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας είναι γνωστός στον χώρο του lifestyle και φέρεται να είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με την Έλλη Κοκκίνου το περασμένο καλοκαίρι.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

Δείτε από το 12ο λεπτό όσα είπε για τον Δημήτρη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις