Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για την επιχείρηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για την επιχείρηση

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής: Δηλώσεις για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Αττική έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καβούρι, όπου είχε σύσκεψη με τους βουλευτές της ΝΔ.

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την ευρεία επιχείρηση των τελευταίων ωρών.  Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής- στην οποία όπως όλα δείχνουν στο στόχαστρο ήταν η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα- έγιναν 3 συλλήψεις και συνολικά 15 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και εκρηκτικά. «Θέλω να συγχαρώ την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την πολύ μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Να επαναλάβω, για άλλη μια φορά, τη δέσμευσή μου ότι θα τελειώσουμε οριστικά και αμετάκλητα με το πρόβλημα της εγχώριας ελληνικής τρομοκρατίας», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης στη δήλωσή του μετά τις πρώτες ανακοινώσεις για την ευρεία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής: Συλλήψεις και κατασχέσεις

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, 08-11-2019, βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και έχουν πραγματοποιηθεί 13 κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί συνολικά 15 άτομα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπου εξετάζονται, ενώ έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δύο  άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις, κατοχή εκρηκτικών, παράβαση του Νόμου περί όπλων και πλαστογραφία. Για τις ίδιες ενέργειες κατηγορείται και τρίτος ημεδαπός άντρας, ηλικίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Επιπλέον, έχει συλληφθεί και μία 39χρονη ημεδαπή γυναίκα, η οποία κατηγορείται για παράβαση του Ν. περί όπλων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο (2) άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών αντίστοιχα, και μία 39χρονη γυναίκα, έχουν διενεργηθεί δεκατρείς (13) κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί για εξέταση δεκαπέντε (15) άτομα και έχει κατασχεθεί σημαντικός αριθμός όπλων και εκρηκτικών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις