Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση στην ταβέρνα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση στην ταβέρνα

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο κατάστημα που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας, επιχείρησαν τρία υδροφόρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ άνδρες.

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σε σύστημα εξαερισμού σε ταβέρνα στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο κατάστημα που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας, επιχείρησαν τρία υδροφόρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ άνδρες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν κινδύνευσαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας και δεν υπήρξε κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτήρια.

Φωτιά ωστόσο ξέσπασε λίγο μετά τις 13:30 σήμερα και σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή του πολυχώρου Βίλκα, απέναντι της πύλης 10 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά, που προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξαπλώθηκε στον 2ο όροφο του οικήματος επί της οδού Γεωργίου Ανδρέου, όπου είχαν βρει κατάλυμα πρόσφυγες και μετανάστες. Επί τόπου έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 9 άνδρες και έθεσαν άμεσα υπό έλεγχο τη φωτιά, που είχε ως αποτέλεσμα μόνον υλικές ζημίες. Σύμφωνα με την ΠΥ, δεν κινδύνευσαν οι διαμένοντες στον χώρο. Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς ερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις