Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κολοκοτρώνης – αλβανικά: Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, άναψε “φωτιές”
ΕΛΛΑΔΑ

Κολοκοτρώνης – αλβανικά: Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, άναψε “φωτιές”

Κολοκοτρώνης - αλβανικά: Αυτή την άποψη κατέγραψε, στην προσωπική του σελίδα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας.

Κολοκοτρώνης – αλβανικά: Στα όρια της προπαγάνδας οι αναρτήσεις του συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας. Συγκεκριμένα, σε post του στο Facebook που έχει προκαλέσει ήδη πολλά αρνητικά σχόλια, ο Τάσος Παπαζαχαρίας γράφει τα εξής: «Και αν πάρουμε υπόψη μας πως ο Κολοκοτρώνης ήταν Αρβανίτης, δηλαδή από γονείς πρόσφυγες για αναζήτηση δουλειάς στη Πελοπόννησο, ας σκεφθούμε ότι οφείλουμε την ελευθερία μας σε πρόσφυγες!». Μάλιστα σε διάλογο κάτω από την ανάρτηση, έγραψε … «αν δεν εμπιστεύονταν οι Αλβανοί στρατιώτες που κρατούσαν τη Τρίπολη τον Κολοκοτρώνη που ήταν Αρβανίτης και μιλούσε τη γλώσσα τους και έτσι αποχώρησαν από το κάστρο της Τρίπολης η άλωση της Τρίπολης δεν θα είχε πραγματοποιηθεί!».

Παρά τις αντιδράσεις, ο κ. Παπαζαχαρίας επανήλθε. «Και που να τους έλεγα να πάνε μερικοί να δούνε τα πρακτικά των συνεδριάσεων της πρώτης Βουλής του νεοσύστατου κράτους μας ότι είναι γραμμένα στα Αλβανικά!». Ο τοπικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προέτρεψε έναν φίλο του, που αναρωτήθηκε από πού προκύπτει αυτό … «Να πας στο Μουσείο της Βουλής να το δεις με τα μάτια σου!».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις